Ο Συλλόγος Γονέων Νάουσας έφτυσε τον Σόρος και τις «δωρεές» του

Ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των ανθελλήνων, είτε αυτοί βρίσκονται στο «ελληνικό» κράτος είτε στους διαφόρους απάτριδες κεφαλαιοκράτες της παγκοσμιοποίησης, αποτέλεσε η απόφαση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Νάουσας να αρνηθούν την «δωρεά» 9 τόνων πετρελαίου του γνωστού ανθέλληνα πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος για την ανάγκη θέρμανσης των σχολείων της πόλης.

Πολύ σωστά ο Σύλλογος γονέων θεώρησε ότι η σωστή λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους και δεν επαφίεται στα «φιλάνθρωπα» αισθήματα του κάθε μεγαλοκαπιταλιστή, ο οποίος βεβαίως δεν το κάνει «για την ψυχή της μάνας του» αλλά για να εξυπηρετήσει μακροπρόθεσμα τα δικά του στενά συντηρητικά (και ανθελληνικά εννοείται) συμφέροντα.

Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νάουσας: «Καταρχήν μας προκάλεσαν εύλογες υποψίες οι λόγοι για τους οποίους ο φιλάνθρωπος αυτός μεγιστάνας σκέφτηκε ξαφνικά το πρόβλημα των σχολείων της Νάουσας. Δεν μας πείθει ότι η προσφορά του είναι ανιδιοτελής. Είμαστε βέβαιοι ότι από αυτή την «ευεργεσία», ο κ. Σόρος αναμένει ανταλλάγματα και δεν θέλουμε τα σχολεία των παιδιών μας να μπουν σ΄αυτό το παιχνίδι. Πετρέλαιο θα μπορούσαμε να αγοράσουμε και μόνοι μας, με χρήματα των γονέων. Αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος των συλλόγων μας. Η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους. Τι κοινωνία είμαστε αν δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε τα σχολεία μας; Γι΄’αυτό εξηγούμε ότι δεν ζητήσαμε και δεν ζητάμε από κανέναν ελεημοσύνη. Απαιτούμε από το κράτος να διασφαλίζει τα δικαιώματα και τη μόρφωση των παιδιών μας και όλων των παιδιών».

Πραγματικό ράπισμα σε βάρος του ανάλγητου κράτους των υπαλλήλων των διεθνών τοκογλύφων ήταν τα λόγια του Υπερήφανου αυτού γονέα. Παρόμοιο ράπισμα, όμως, ήταν και εναντίον του Σόρος, για τον οποίο ο πρόεδρος του Συλλόγου έγινε πιο συγκεκριμένος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία ξεκάθαρα υποστήριξε ότι δεν δέχονται λεφτά από τον Σόρος γιατί είναι ανθέλληνας και θεωρεί τα Σκόπια ως “Μακεδονία”. Σε πείσμα των ξεπουλημένων πολιτικάντηδων της δεξιάς και της αριστεράς, τους εθνομηδενιστές όλων των  πτερύγων του «συνταγματικού τόξου», οι Έλληνες δείχνουν με τον δικό τους τρόπο την Υπερηφάνεια και την Τιμή της Ελληνικότητας, ακόμη και στα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/uperhfanh-arnhsh-tou-sullogou-gonewn-ths-naousas-stis-dwrees-tou-soros#ixzz2nHHPaRXG

Comments Off on Ο Συλλόγος Γονέων Νάουσας έφτυσε τον Σόρος και τις «δωρεές» του

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.