“Ο ΣΥΡΙΖΑ αβαντάρει την Χρυσή Αυγή”: Το νέο παραμύθι της ΝΔ

“Ο ΣΥΡΙΖΑ αβαντάρει την Χρυσή Αυγή”: Το νέο παραμύθι της ΝΔ

Ένα νέο παραμύθι – συκοφαντία διακινείται τις τελευταίες ημέρες σε blogs, καθεστωτικές στήλες και δημοσιογραφικά γραφεία. Η λάσπη έχει να κάνει με την δήθεν πριμοδότηση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση του Σύριζα.

Αφορμή αποτέλεσε η αναφορά του Τσίπρα από το Πέραμα στην δυναμική παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στην περιοχή, η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της εκδήλωσης των Ιμίων από την ΕΡΤ και η αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ στις αγροτικές κινητοποιήσεις ότι υποκινούνται από την Χρυσή Αυγή.

Το θράσος των Νεοδημοκρατών πραγματικά δεν έχει όρια! Μιλάνε για αβάντα του Σύριζα στην Χρυσή Αυγή, αλλά προφανώς ξέχασαν ότι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές αντιδρούν δυναμικά στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τα “κέντρα φιλοξενίας” που εγκαινίαζει ο Σύριζα σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή οι Νεοδημοκράτες του Κυριάκου χειροκροτούν αυτές τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην αποσάθρωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Ψιθυρίζουν την δήθεν αρωγή της κυβέρνησης προς την Χρυσή Αυγή, αλλά ξέχασαν ότι η ΝΔ στην ουσία είναι το δεκανίκι της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ αφού αποδοκιμάζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών και τα μπλόκα και ήταν αυτοί που ψήφισαν και με τα δύο χέρια το αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα στις 14 Αυγούστου.

Τέλος, μιλούν για αβάντα επειδή η ΕΡΤ πρόβαλε σε μαγνητοσκόπηση την εκδήλωση των Ιμίων. Η Δημόσια Τηλεόραση είναι υποχρεωμένη να προβάλει όλες τις ομιλίες των πολιτικών Αρχηγών και στην περίπτωση του Ν. Μιχαλολιάκου αντί να την δείξει ζωντανά – ως όφειλε- την έδειξε την επόμενη μέρα σε μαγνητοσκόπηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η “φίλα προσκείμενη” στην Χρυσή Αυγή κυβέρνηση του Σύριζα έκανε το παν με απαγορεύσεις, αντισυγκεντρώσεις και τρομοκρατία για να μην πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των Ιμίων.

Αυτή είναι η “αβάντα” του Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή!

ΥΓ. Ο Σύριζα έβγαλε πριν λίγες μέρες ανακοίνωση ότι συνδικαλιστές της ΝΔ συνεργάζονται με Χρυσαυγίτες στις δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών. Ας αποφασίσουν επιτέλους στον Σύριζα και στην ΝΔ ποιος επιτέλους αβαντάρει την Χρυσή Αυγή…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-abantarei-thn-chrush-augh-to-neo-paramuthi-ths-nd#ixzz3z78KC800

Comments Off on “Ο ΣΥΡΙΖΑ αβαντάρει την Χρυσή Αυγή”: Το νέο παραμύθι της ΝΔ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.