Ο Σύριζα υπερασπίζεται τους κουκουλοφόρους που έριξαν μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου!

Τη νύχτα μετά από το καθιερωμένο πανηγύρι για το μύθο του Πολυτεχνείου στο Βόλο, «άγνωστοι» κουκουλοφόροι αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό τμήμα του Βόλου, με συνέπεια να κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που είχαν νυχτερινή βάρδια και να προκληθούν μεγάλες ζημιές (τις οποίες θα τις πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι από το υστέρημά μας).

Βεβαίως, οι «άγνωστοι» δεν ήταν καθόλου άγνωστοι. Ήταν οι γνωστοί-πασίγνωστοι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων») της κατάληψης Ματσάγγου, όπως κατήγγειλε ευθαρσώς και δημοσίως –δια του τύπου- η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.

Ε, δεν πρόλαβε η Ένωση των Αστυνομικών να βγάλει τις κουκούλες από τους συριζο-προστατευόμενους αναρχοκομμουνιστές, κι ήρθε στο καπάκι ο ΣΥΡΙΖΑ να τους τις ξαναβάλει (τις κουκούλες).

Ιδού το πολιτικό κουκούλι των κουκουλοφόρων: «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας στοχοποιεί κοινωνικό στέκι. Με μια απαράδεκτη ανακοίνωσή της η «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας» κατηγορεί την κατάληψη Ματσάγγου και όσους συμμετείχαν με το πανό της στην πορεία του Πολυτεχνείου, για την επίθεση με μολότοφ που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου ενάντια στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Πρόκειται για μια κατηγορία εντελώς ανυπόστατη καθώς δεν βασίζεται σε κανένα απολύτως στοιχείο! Σε καμία απολύτως απόδειξη! Η ανακοίνωση στοχοποιεί έναν πολιτικό χώρο και εξυπηρετεί την θεωρία των «δύο άκρων» βάση της οποίας η κυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει της διαρκώς αυξανόμενη κρατική καταστολή…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-suriza-uperaspizetai-tous-koukouloforous-tou-bolou-pou-eichan-chtuphsei-m#ixzz2lPISVFfH

Comments Off on Ο Σύριζα υπερασπίζεται τους κουκουλοφόρους που έριξαν μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.