Ο υπουργός των απολύσεων απειλεί τον Ελληνικό λαό

Σε σκοτεινές ατραπούς που ουδείς θέλει να θυμάται αρχίζει και κινείται η συγκυβέρνηση του μνημονίου. Σκοτεινές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας αρχίζουν και ξαναγίνονται επίκαιρες, σελίδες όπου η δίωξη πολιτικών αντιπάλων και ο εκφοβισμός του λαού ήταν στην ημερησία διάταξη έχουν αρχίσει και αναβιώνουν.

Μόνο ως απειλές μπορούν να ερμηνευτούν οι δηλώσεις του υπουργού. απολύσεων, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ο Μητσοτάκης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Τώρα πια δεν υπάρχει κανένα άλλοθι ούτε μπορεί κανείς να επικαλεστεί το τεκμήριο της άγνοιας. Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής έχει ακόμα πολλές μάχες με σημαντικότερη αυτή των επόμενων εθνικών εκλογών.»

Απειλεί από την μία τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και ακολούθως κάνει προαναγγελία εκλογών «βίας και νοθείας», ο υπουργός που υπ’ ευθύνη του συντάσσονται οι κατάλογοι διαθεσιμότητας και απολύσεων. Δεν τους φτάνει το γεγονός ότι έχουν ήδη προβεί σε αναίσχυντες διώξεις πολιτικών αντιπάλων, απειλούν και τον κόσμο, ότι άμα δεν τους ψηφίσει θα έχει συνέπειες.

Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία οι αυτόκλητοι υπερασπιστές της. Φανταστείτε μόνο αν η Χρυσή Αυγή έγραφε ότι θα κάνει αυτά που κάνουν. Θα είχε βουίξει ο τόπος και όλα τα κανάλια θα κάναν έκτακτα δελτία ειδήσεων. Τώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά προχωρεί σε πράξεις, ουδείς συγκινείται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-upourgos-twn-apolusewn-apeilei-ton-ellhniko-lao#.UlGaGBbic8s#ixzz2gxlnSHoy

Comments Off on Ο υπουργός των απολύσεων απειλεί τον Ελληνικό λαό

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.