Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η… ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

damanaki_lemonde

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

 Ένα περίεργο δημοσίευμα στην κατά κανόνα σοβαρή γαλλική Le Monde, μπερδεύει τα πράγματα στην προεδρική εκλογή.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «ο Σαμαράς έχει κρυμμένο άσσο στο μανίκι του την Μαρία Δαμανάκη: «Εκτιμάται ως πιθανό ο Αντώνης Σαμαράς να έχει έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι του και να προτείνει για την προεδρία της Δημοκρατίας, μετά τον δεύτερο γύρο, νέο υποψήφιο, που θα ικανοποιεί τουλάχιστον τη ΔΗΜΑΡ. Το πρόσωπο αυτό μάλιστα, που ακούγεται για την τρίτη εκλογή, είναι η πρώην Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη».

Οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι η Δαμανάκη είναι η καταλληλότερη για τη θέση προέδρου της «δημοκρατίας» τους, καθότι είναι η πιο αυθεντική εκφραστής της διαβόητης «Γενιάς του Πολυτεχνείου», που κυβερνάει από το 1974 καταστρέφοντας την Χώρα!

(ΥΓ): Η αρθρογράφος της Le Monde, ασχολείται και με το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, επισημαίνοντας από τη μια ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε αντίθεση με τους στόχους που τέθηκαν από τους πιστωτές στην Ελλάδα» και από την άλλη ότι «στις Βρυξέλλες δεν υπάρχει πανικός σε περίπτωση επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ». Προφανώς, γιατί ξέρουν πολύ καλά (κι από πρώτο χέρι…) ότι έχει αναλάβει δεσμεύσεις στους διεθνείς τοκογλύφους να μην εφαρμόσει το πρόγραμμά του…

πηγή

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η… ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

  1. Απυθανο! Τολμούν να σκεπτοντε να προτείνουν, το τσόκαρο Δαμανακη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! υμαρτον Κύριε!