Ο Χατζηνικολάου, η “Αγορά” και ο Κλούνεϊ

Ο Χατζηνικολάου, η “Αγορά” και ο Κλούνεϊ

Στο στόχαστρο έβαλαν την σοβαρότητα τόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του STAR, όσο και η εφημερίδα “Αγορά”. Στα όσα “κατηγορούν” τη Χρυσή Αυγή, προσέθεσαν τώρα και τα όσα γράψαμε για τον Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Υπό τον τίτλο “Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο Κλούνεϊ” γράφουν, συν τοις άλλοις, τα εξής: “Από το στόχαστρό τους δε ξεφεύγει κανένας: Κυβέρνηση, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, δικαιοσύνη, σώματα ασφαλείας. Ακόμη και τον… Τζόρτζ Κλούνεϊ περνούν γενεές δεκατέσσερις στο σάιτ τους, γιατί “τόλμησε” μετά τη Σούζαν Σάραντον, να υπερασπιστεί κι αυτός τους πρόσφυγες. Η Χρυσή Αυγή τού επιτίθεται κατηγορώντας τον, ότι ενώ τάχθηκε δημόσια υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, παίρνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη βίλα του στο Κόμο!” 

Όποιος, βεβαίως, διαβάσει τι ακριβώς γράφουμε για την περίπτωση του βαθύπλουτου ηθοποιού, θα καταλάβει ότι δεν κατηγορούμε τον Κλούνεϊ για τις θέσεις του, αλλά για την υποκρισία του. Την ίδια ώρα που ζητά ανοιχτά σύνορα στην Ευρώπη, φροντίζει να έχει τους δικούς του φράχτες στην εντυπωσιακή έπαυλη,που διαθέτει στη λίμνη του Κόμο. Αντί να φιλοξενήσει στον τεράστιο αυτό χώρο δεκάδες “πρόσφυγες και μετανάστες”, φροντίζει εκ του ασφαλούς να κουνά το δάχτυλο στους άλλους. “Τζάμπα μάγκας” δηλαδή, και με “τα λεφτά των άλλων”, ο βαθύπλουτος αλλά πάντοτε “φραγκοφονιάς” Κλούνεϊ.

Αντί, λοιπόν, να γράφει αηδίες η “Αγορά” και να πουλάει “εξυπνάδα” ο εκδότης της, Χατζηνικολάου, ας φρόντιζε ο τελευταίος να κάνει πράξη ό,τι δεν τόλμησε ο προστατευόμενός του Κλούνεϊ. Να φιλοξενήσει, δηλαδή, στην δική του ευρύχωρη και πολυτελή οικία “προσφυγες και μετανάστες”, προκειμένου να δει την… γλύκα και να αποστομώσει τους “κακούς φασίστες”.

Το ίδιο, δε, να προτείνει και στην καλή του φίλη Λιάνα Κανέλλη, η οποία διαθέτει παρόμοια (για να μη πούμε ακόμα περισσότερο) ευρύχωρη και πολυτελή οικία στην Εκάλη. Αλλά σε τέτοια θέματα η υποκριτική συμπεριφορά του Κλούνεϊ, αποκτά μιμητές…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε επίσης: Οχετός Χατζηνικολάου κατά Χρυσής Αυγής – Σε διατεταγμένη υπηρεσία από μεγαλονταβατζήδες που προωθούν Τσίπρα και Καμμένο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-chatzhnikolaou-h-agora-kai-o-klounei#ixzz40pg8FPo7

Comments Off on Ο Χατζηνικολάου, η “Αγορά” και ο Κλούνεϊ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.