Πάλλης: «Είμαι φιλελεύθερος! Καμία σχέση με Χρυσή Αυγή» – Συμφωνεί ο Παπούλιας;

Ένα – ένα καταρρέουν τα αισχρά ψεύδη των συκοφαντών της Χρυσής Αυγής. Η επιστολή του καταζητούμενου Αναστασίου Πάλλη, με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή, αποτελεί ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι στα μούτρα όλων αυτών των επαγγελματιών ψευτών που σκαρφίστηκαν κάθε είδους αθλιότητα, προκειμένου να συμμετέχουν κι αυτοί στην λασπολογία εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στην λασπολογία αυτή και στην δημιουργία κλίματος εντυπώσεων για τεράστιο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής ενεργό ρόλο είχε η πολιτική ηγεσία του Προ – Πο, Νίκος Δένδιας και ο Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι είναι και οι ηθικοί αυτουργοί της διπλής δολοφονίας των δύο Εθνικιστών στο Ν. Ηράκλειο. Για μέρες ολόκληρες έδειχνανσκηνοθετημένα πλάνα από το πολεμικό μουσείο του Πάλλη από εκθέματα και όπλα, δίνοντας την ψευδή εντύπωση πως πρόκειται για κάποιο οπλοστάσιο. Τα ντοκουμέντα τους διέψευσαν πλήρως, ενώ φέρουν απόλυτη ευθύνη για το διπλό φονικό έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Από την πολυσέλιδη επιστολή του παραθέτουμε το πιο ενδιαφέρον σημείο στο οποίο ο Πάλλης υποστηρίζει τα εξής: «Ιδιαίτερη λύπη, δε, και αγανάκτηση μου προξένησε το γεγονός ότι, προκειμένου να πείσει το αφεντικό του, και τους ενδιάμεσους του, ότι εκτελεί σωστά τις εντολές του, και παρέχει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του, δεν δίστασε να διοχετεύσει φωτογραφίες των παιδιών του στα Μ.Μ.Ε., τα οποία, έτσι, χρησιμοποιεί ως άθυρμα για την ικανοποίηση των συμφερόντων του εντολέα και χρηματοδότη του, Βίκτωρα Ρέστη.

Είναι, δε, τέτοια η ψυχοπάθεια των εμπνευστών αυτής της σκευωρίας, αλλά και η υποτίμηση προφανώς της νοημοσύνης των δημόσιων λειτουργών της Χώρας μας, που όταν η νέα έρευνα των αρχών δε κατέληξε στον εντοπισμό των υποτιθέμενων μπλε κοντέινερ, που περιείχαν τα ευφάνταστα 4.000 καλάσνικοφ της Χρυσής Αυγής, σκηνοθέτησαν την ύπαρξη κάτω από το μουσείο μου υπόγειων τούνελ, αρκεί και μόνο να παραμένω στην επικαιρότητα, για την ικανοποίηση του εκτρωματικού σχεδίου εξόντωσής μου, με εμπνευστή το Βίκτωρα Ρέστη, και εφαρμοστές του τα μέλη της επικίνδυνης εγκληματικής του ομάδας.

Με θλίψη και φόβο είδα πλάνα στα ελληνικά Μ.Μ.Ε. από τα ευρήματα του ελέγχου των αρχών στην οικία μου. Ενώ στην σπάνια συλλογή μου διαθέτω ξίφη και λοιπά εκθέματα από το Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τους Βαλκανικούς Πολέμους, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την Ανατολική Γερμανία του Χόνεγκερ, τον Κόκκινο Στρατό και την Εθνική Αντίσταση, επιλέχθηκαν για φωτογράφηση και κατάσχεση μόνο τα ναζιστικά μουσειακά εκθέματα. Ιδιαίτερη εντύπωση, δε, μου προκαλεί πως στον προηγούμενο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία μου, από πολυπληθές κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία, μάλιστα, εισαγγελικού λειτουργού, δεν θεωρήθηκαν άξια κατάσχεσης τα ίδια μουσειακά εκθέματα, κι έτσι άρχισα να σκέφτομαι ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Γιατί δεν κατέσχεσαν τα ξίφη και τα λάβαρα των Βαλκανικών Πολέμων, το λάβαρο του Ελληνικού εκστρατευτικού σώματος της Κορέας, και τόσα άλλα κειμήλια, που είναι στον ίδιο χώρο, και τα συλλέγω με αγάπη από μικρό παιδί; Ο παππούς μου πολέμησε τους Γερμανούς και παρασημοφορήθηκε γι αυτό. Η πρώτη γερμανική στολή που απέκτησα ήταν δώρο δικό του, ήταν λάφυρο, και είναι ματωμένη. Τα συγκεκριμένα ευρήματα συγκεντρώθηκαν από διεθνείς δημοπρασίες και εισήχθησαν νομίμως στη Χώρα μας, κατά κύριο λόγο από χώρες, που έχουν πολύ αυστηρότερα standards από την Ελλάδα, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Αγγλία, η Γαλλία και το Ισραήλ.

Τα εν λόγω μουσειακά εκθέματα αποτελούν μέρος του μουσείου μου, το οποίο δεν έχω ενοποιήσει, διότι δεν έχω αποπερατώσει ακόμη τις κτιριακές εγκαταστάσεις του. Το συγκεκριμένο μουσείο είναι ένα εθνικό όνειρό μου, στο οποίο δαπανούσα σχεδόν όλα τα χρήματα που κέρδιζα από την επιχειρηματική μου δραστηριότητα. Ήταν όραμα μου να κληροδοτήσω στο τέλος της ζωής μου στην Ελλάδα, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία πολέμου στον κόσμο. Το όνειρό μου αυτό μοιράστηκα με εξέχουσες προσωπικότητες, υπουργούς, βουλευτές, πολιτικούς, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς, που επισκέφτηκαν  το ίδρυμα ΠΑΛΙΣ. Τα ονόματα τους, όμως, δεν θα τα αναφέρω στην παρούσα, για να μην θεωρηθούν κι εκείνοι συνεργάτες της Χρυσής Αυγής, και υπέρμαχοί του ναζισμού.

Στο σημείο αυτό, σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω, ότι ουδέποτε είχα την παραμικρή σχέση με την Χρυσή Αυγή, και ουδέποτε -πολλώ μάλλον- χρηματοδότησα τις δραστηριότητες της. Επίσης, η σύνδεση του ονόματός μου με ναζιστικές οργανώσεις είναι άκρως προσβλητική της προσωπικότητός μου, και του πυρήνα της ανθρώπινης υπόστασής μου, διότι εκ της φύσεως μου είμαι άτομο δημοκρατικό, και φιλελεύθερο, με εθνικά ιδεώδη, και ιδιαίτερη αγάπη για την πατρίδα μου, και την ιστορία της».

«Προσβλητική» θεωρεί την σύνδεση του ονόματός του με «ναζιστικές οργανώσεις» ο Πάλλης, αλλά αυτό δεν έχει, προφανώς, καμία σημασία για τους ψευδολόγους των ΜΜΕ. Αυτοχαρακτηριζόμενος ως «άτομο δημοκρατικό και φιλελεύθερο» τα κανάλια συνέχιζαν να αφήνουν υπόνοιες για στενή σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Έχει, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι ο Πάλλης με την επιστολή του αποδομεί πλήρως τις φαιδρές ιστορίες για τα «ευφάνταστα 4.000 καλάσνικοφ της Χρυσής Αυγής», για τα εκθέματα στολών και όπλων που αφορούν διάφορες Ιστορικές περιόδους και όχι μόνο την ναζιστική Γερμανία, ενώ είναι σαφέστατη η ειρωνεία του όταν αναφέρεται στις «εξέχουσες προσωπικότητες» που επισκέφτηκαν το ίδρυμά του και δεν λέει τα ονόματά τους για να μην θεωρηθούν «κι εκείνοι συνεργάτες της Χρυσής Αυγής και υπέρμαχοι του ναζισμού».

Η επιστολή του καταζητούμενου Πάλλη, βεβαίως, έπαιξε πολύ λίγο σε σχέση με τις «αποκαλύψεις» συγκεκριμένων φυλλάδων πριν λίγες εβδομάδες. Τι να πουν, άλλωστε; Ότι εξευτελίστηκαν πλήρως; Εδώ δεν ζήτησαν συγγνώμη με τις αθλιότητες των ψευδομαρτύρων, θα το έκαναν τώρα; Όχι βέβαια. Η ουσία, όμως, είναι ότι άλλο ένα τρανταχτό «επιχείρημα» των εκπροσώπων του σάπιου κατεστημένου κατέρρευσε κι αυτό οριστικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pallhs-eimai-fileleutheros-kamia-schesh-me-chrush-augh-sumfwnei-o-papoulias#ixzz2jiFbErTf

Comments Off on Πάλλης: «Είμαι φιλελεύθερος! Καμία σχέση με Χρυσή Αυγή» – Συμφωνεί ο Παπούλιας;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.