Πέθανε ο ηλικιωμένος που βασανίστηκε φρικτά στην Κόρινθο

Ο θάνατος του ηλικιωμένου έγινε γνωστός από συγγενείς του, που όλες αυτές τις μέρες, περίμεναν μάταια μια ευχάριστη είδηση των γιατρών. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα β’ βαθμού, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στη μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ, όπου το μεσημέρι υπέκυψε στα τραύματά του.

Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερις ληστές, έδεσαν τον ηλικιωμένο, του έριξαν βενζίνη και του έβαζαν φωτιά επί τρεις ώρες. Ο ηλικιωμένος αν και έδωσε στους δράστες όσα χρήματα είχε δεν κατάφερε να γλιτώσει τα φρικτά βασανιστήρια αφού εκείνοι ζητούσαν περισσότερα. Οι δράστες χρησιμοποίησαν μια κουβέρτα για να σβήνουν κάθε τόσο το θύμα τους, ενώ όταν τελείωσε η βενζίνη, χρησιμοποίησαν οινόπνευμα για να βάλουν και πάλι φωτιά στον άτυχο γέροντα που ούρλιαζε εκλιπαρώντας για βοήθεια.

Η αστυνομία αναζητά τη οικιακή βοηθό του ηλικιωμένου που έμενε μαζί του στην Αθήνα το χειμώνα και τον συνόδευε τα καλοκαίρια στο χωριό όπου παραθέριζε. Η γυναίκα από τη Μολδαβία πριν μία βδομάδα υποστήριξε πως ο πατέρας της είναι άρρωστος και πρέπει να επιστρέψει στη χώρα της. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν αν σχετίζεται με την υπόθεση..

Ο άτυχος άνδρας είχε γίνει στόχος αδίστακτων ληστών κατά το παρελθόν. Μάλιστα είχε πέσει ξανά θύμα βασανισμού. Η πρώτη ληστεία σε βάρος του 76χρονου έγινε το Φεβρούαριο του 2012. Ο ηλικιωμένος είχε αποσύρει τις καταθέσεις του από την τράπεζα και φυλούσε τα χρήματα στο σπίτι, πληροφορία που προφανώς ήταν γνωστή στους δράστες. Τέσσερις άνδρες είχαν εισβάλει και τότε στο σπίτι του ηλικιωμένου στον Ασπρόκαμπο, έδεσαν τον ηλικιωμένο και τον έβαλαν στη μπανιέρα, όπου του έριχναν παγωμένο νερό προκειμένου να αποκαλύψει που είχε κρύψει το κομπόδεμα του.

Το Μάιο του 2012 ο άτυχος ηλικιωμένος έγινε στόχος για δεύτερη φορά. Και πάλι τέσσερα άτομα επιτέθηκαν στον 76χρονο Ελληνοαυστραλό, τον χτύπησαν, και τον έδεσαν στην πυλωτή του σπιτιού. Τον ηλικιωμένο τότε έσωσαν γείτονες που άκουσαν τις κραυγές του και έσπευσαν στο σημείο αναγκάζοντας τους δράστες να φύγουν με άδεια χέρια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pethane-o-hlikiwmenos-pou-basanisthke-frikta-sthn-korintho#.UhXfz5JM_-Q#ixzz2cgsFSsGw

Comments Off on Πέθανε ο ηλικιωμένος που βασανίστηκε φρικτά στην Κόρινθο

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.