Παγκάκια πολυτελείας των 5.700 ευρώ σε μια Ελλάδα που υποφέρει και η νεολαία κτυπιέται αλύπητα από την ανεργία!

Παγκάκια πολυτελείας των 5.700 ευρώ σε μια Ελλάδα που υποφέρει και η νεολαία κτυπιέται αλύπητα από την ανεργία!

Είναι να απορεί κανείς με την αναλγησία των φιλελεύθερων κορακιών της δεξιάς, ίδιων και απαράλλαχτων με τα μαρξιστικά αρπαχτικά της αριστεράς, που σε καιρούς τραγικούς για τον Ελληνικό Λαό στήνουν πολυδάπανες ιστορίες για την προβολή τους και αδιαφορούν για την κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.

Τους τελευταίους μήνες σε πεντακόσιες χιλιάδες υπολογίζονται οι νέοι που έχασαν τις δουλειές τους, όμως το χρήμα ρέει για άλλους σκοπούς… Και στον καιρό του ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια γινόντουσαν μόνο που τότε τα έπαιρναν οι ΜΚΟ των αριστερών αρπαχτικών.

Τελευταίο γεγονός που δείχνει την κατάσταση της χώρας είναι τα «αποκαλυπτήρια» των περίφημων κατασκευών «παγκάκι-ζαρντινιέρα» των 5.700 ευρώ, τα οποία αγοράστηκαν με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων για τον «Mεγάλο Περίπατο» του δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Αθήνας:

«… όταν ένας δήμος προμηθεύεται αστικό εξοπλισμό, δεν το κάνει μόνο για τη θητεία του δημάρχου αλλά για πολλά χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν νοείται να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα επενδύοντας σε προμήθειες τις οποίες πετάμε μετά από λίγο ή πληρώνουμε πολύ περισσότερα για την συντήρησή τους. Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται και καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό….»

Συνολικά μόνο για ζαρντινιέρες και παγκάκια ο Δήμος της Αθήνας  2.000.000 Ευρώ την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας είναι φτωχοποιημένο από το κυβερνητικό Lockdwon και πολίτες λιποθυμούν από την πείνα.

Comments Off on Παγκάκια πολυτελείας των 5.700 ευρώ σε μια Ελλάδα που υποφέρει και η νεολαία κτυπιέται αλύπητα από την ανεργία!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.