Παγκόσμιο δέος για τη Χρυσή Αυγή: φωτογραφία της εκδήλωσης των Ιμίων στις κορυφαίες για το 2013

Παγκόσμιο δέος για τη Χρυσή Αυγή: φωτογραφία της εκδήλωσης των Ιμίων στις κορυφαίες για το 2013

Ενδεικτική του τεράστιου διεθνούς ενδιαφέροντος για τη Χρυσή Αυγή είναι η ανάδειξη φωτογραφίας από τη μεγαλειώδη Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης του Κινήματος για τους Πεσόντες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού στα Ίμια, ως μία εκ των 93 κορυφαίων του διεθνούς πρακτορείου Reuters για το 2013.

Πέραν από την έκδηλη και έντονη πρόθεση της διεθνούς κοινής γνώμης να μάθει περισσότερα στοιχεία για τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας γίνεται η αφορμή της δημοσιοποίησης σε ένα ευρύ διεθνές κοινό, της ντροπιαστικής για το Ελληνικό Έθνος νύχτας των Ιμίων του έτους 1996, με την δολοφονία 3 Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού από τουρκικά πυρά που έπληξαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.

Η φωτογραφία απεικονίζει τμήμα της ογκωδέστατης Εθνικιστικής εκδήλωσης της 2ας Φεβρουαρίου 2013, στη Πλατεία Ιμίων, στο κέντρο των Αθηνών. Κάτω από τις Σημαίες της Πατρίδος και τις Δάδες που συμβολίζουν τις Ψυχές των Αθάνατων Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, διακρίνει κανείς πρόσωπα που απεικονίζουν την ατσάλινη θέληση του Λαού μας για Πολιτικό Αγώνα στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pagkosmio-deos-gia-th-chrush-augh-fwtografia-ths-ekdhlwshs-twn-imiwn-stis-k#ixzz2mR61VyNV

Comments Off on Παγκόσμιο δέος για τη Χρυσή Αυγή: φωτογραφία της εκδήλωσης των Ιμίων στις κορυφαίες για το 2013

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.