Πανηγυρικές δηλώσεις σκοπιανού πρωθυπουργού: Μέχρι τον Ιούλιο θα μας δώσουν το όνομα της Μακεδονίας!

Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το όνομα των Σκοπίων και την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με την Ελλάδα μέχρι τον Ιούλιο προανήγγειλε επί της ουσίας ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης των Σκοπίων έκανε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστρίας ORF, λέγοντας ότι ελπίζει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να προχωρήσει η ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ, όπως έχει βάλει στόχο, παράλληλα με την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Έχουμε ανοικτή πρόσκληση από το ΝΑΤΟ προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής μας το συντομότερο δυνατό, αφού πρώτα διευθετηθεί με την Ελλάδα το πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Ζάεφ, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Συμβούλιο του ΝΑΤΟ, στο οποίο ενδέχεται να αποφασιστεί η ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία, είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου, στις Βρυξέλλες. Μέχρι τότε, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας θέλει να έχει «κλείσει» τη συμφωνία για το όνομα, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να επιτευχθεί ο υψηλός στόχος που έχει θέσει.

Οι σκοπιανοί θεωρούν δεδομένη την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας από τους πολιτικάντηδες στην Ελλάδα και ήδη κάνουν τα επόμενα σχέδια τους για την ένταξη της χώρας του σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Σύριζα-Ανέλ και τα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν την σύνθετη ονομασία για το κρατίδιο των σκοπίων τηρούν σιγή ιχθύος για τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού αποδεικνύοντας την ενοχή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

Μοναδική φωνή αντίστασης η Χρυσή Αυγή, που εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurikes-dhlwseis-skopianou-prwthupourgou-mechri-ton-ioulio-tha-mas-dwso#ixzz57aCEp7SO

Comments Off on Πανηγυρικές δηλώσεις σκοπιανού πρωθυπουργού: Μέχρι τον Ιούλιο θα μας δώσουν το όνομα της Μακεδονίας!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.