Πανικόβλητοι Βορίδης και Γεωργιάδης αρνούνται να κατέβουν υποψήφιοι στον Δήμο της Αθήνας

Πανικόβλητοι Βορίδης και Γεωργιάδης αρνούνται να κατέβουν υποψήφιοι στον Δήμο της Αθήνας

Ζητείται «θύμα» στη ΝΔ, προκειμένου να «λουστεί» την ψυχρολουσία της ήττας στον Δήμο της Αθήνας, αλλά δεν βρίσκεται.

Ο Βορίδης σήμερα το πρωί απέκλεισε για μια ακόμη φορά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε από την πρωινή εκπομπή του Mega για το ποια θα είναι η απόφασή του, αν του πουν να βάλει υποψηφιότητα, απάντησε ότι: «Δεν μου έχει προταθεί απολύτως τίποτα και δεν έχω κανένα σχετικό ενδιαφέρον». Χαζός είναι; Δεν θέλει να «θαφτούν» οι προσωπικές του φιλοδοξίες, γι αυτό και δεν θέλει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με μια υποψηφιότητα εκ των προτέρων χαμένη που θα τον οδηγήσει σε πρόωρο πολιτικό αφανισμό. Βγάζει την ουρά του απ΄έξω περιμένοντας την «μετά Σαμαρά» εποχή που θα έλθει μετά τις εκλογές του Μαΐου.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος ο οποίος σήμερα απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Το ίδιο έπραξε και στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά το να είναι υποψήφιος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ούτε μια στο εκατομμύριο. Αυτή την στιγμή έχω πάρα πολλές ευθύνες στο Υπουργείο Υγείας». Άλλος ένας ευθυνόφοβος, λοιπόν, ο οποίος δεν θέλει «να τσαλακωθεί» και αφήνει άλλον για να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας.

Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει οδηγήσει τους διαφόρους νεοδημοκράτες βουλευτές να παριστάνουν «το κορόιδο» οδηγώντας τον Σαμαρά στα όρια της απόγνωσης.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/panikoblhtoi-oi-boridhs-kai-gewrgiadhs-arnountai-na-kateboun-upopshfioi-sto#ixzz2sfRxSaza

Comments Off on Πανικόβλητοι Βορίδης και Γεωργιάδης αρνούνται να κατέβουν υποψήφιοι στον Δήμο της Αθήνας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.