Πανικός στους αριστεριστές της Χίου από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση

Πανικός στους αριστεριστές της Χίου από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση

Σάλος έχει προκληθεί στις αριστερίστικες οργανώσεις της Χίου για την επικείμενη επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο νησί και την εκδήλωση που διοργανώνεται για την λαθρομετανάστευση.

Ήδη οι αριστερές δημοτικές οργανώσεις της Χιακής Συμπολιτείας και της Λαϊκής Συμπολιτείας εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις, όπου αναμασιούνται οι γνωστές αοριστολογίες περί «απομονώσεως των φασιστών» και τα λοιπά φαιδρά που ξεκινάνε από τα «μνημόνια» και καταλήγουν στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», πασπαλισμένα με λίγο «τσακίστε τους φασίστες».

Μάλιστα τις σχετικές ανακοινώσεις πέρα από τον “Ριζοσπάστη” τις αναδημοσιεύουν και οι “Αλληλέγγυοι Χίου” που καλούν τα “συνδικάτα”, τα κόμματα τους “φορείς” και φυσικά τις ΜΚΟ να καταδικάσουν την εκδήλωση. Οι οργανώσεις – σφραγίδες ερωτήθηκαν, μόνο τους Χιώτες δεν έχουν ρωτήσει όλοι αυτοί.

Αυτοί που στην ουσία υποστηρίζουν την διαιώνιση των προβλημάτων που βιώνει η Χίος ή και τα απαρτίζουν, εφόσον θεωρούν ότι προασπίζονται την δημοκρατία, ας αφήσουν την απάντηση να την δώσει ο Λαός της Χίου και ας μην προβαίνουν σε ενέργειες που αν μη τι άλλο τους εκθέτει ως σταλινικά (οι μεν) και τροτσικιστά (οι δε) απολιθώματα που φυτοζωούν στο περιθώριο.

Πάρτε και πάλι τα στοιχεία της εκδηλώσεως για να παθαίνετε αλλεργία:

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 17:00 στο ξενοδοχείο Golden Sand θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα: To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής.

Ομιλητές: Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός, ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Golden Sand (Επαρχιακή Οδός Χίου-Όρμου Καρφά), 17:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-stous-aristeristes-ths-chiou-apo-thn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-gia#ixzz55Dk2rkFu

Comments Off on Πανικός στους αριστεριστές της Χίου από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.