Πανικός στο σύστημα: Τρίτο κόμμα με συνεχή άνοδο η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Πανικός στο σύστημα: Τρίτο κόμμα με συνεχή άνοδο η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Πλησιάζει το διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή – Ενθάδε κείται το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές οι δημοσκόποι θα έχουν έναν πολύ έντονο πονοκέφαλο, αφού από την μία θα βρίσκονται οι εντολές Σταμάτη για «θάψιμο» της Χρυσής Αυγής μέχρι την τελευταία στιγμή και από την άλλη η ξεφτίλα της σύγκρισης των δημοσκοπήσεών τους με τα πραγματικά αποτελέσματα. Κάποιοι, λοιπόν, θα εγκαταλείψουν διακριτικά την γραμμή αυτή επιχειρώντας μία προσέγγιση της πραγματικότητας, ενώ κάποιοι άλλοι – πιο συνδεδεμένοι με το καταρρέων καθεστώς – θα διατηρήσουν τις μαϊμούδες τους μέχρι τελικής πτώσεως.

Στην πρώτη κατηγορία φαίνεται ότι εντάσσεται η Palmos Analysis, η οποία διεξάγει παραδοσιακά δημοσκοπήσεις για το tvxs του αριστεριστή Κούλογλου. Έτσι οι δημοσκοπήσεις της δείχνουν μία «βιαστική» άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε να προλάβουν τις εκλογές, όπου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα καταγράψει διψήφιο ποσοστό και θα καταταχθεί τρίτη πολιτική δύναμη και Εθνική Αντιπολίτευση.

Έτσι σε κάθε δημοσκόπηση καταγράφεται άνοδος τουλάχιστον 1% της Χρυσής Αυγή, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να φτάσουν την πραγματικότητα μέχρι τις εκλογές.

Αυτό που φαίνεται από την δημοσκόπηση είναι ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς, όντας τρίτη πολιτική δύναμη, με ποσοστό που φτάνει το 8,4 με αναγωγή.

Η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ανυπέρβλητη, ενώ μετά την Χρυσή Αυγή βρίσκονται τα διάφορα αποκόμματα με πολύ μεγάλη διαφορά. Το επίσης σημαντικό από την επίδραση του κόμματος Γιωργάκη είναι ότι θέτει τόσο το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. όσο και το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής.

Σας παρουσιάζουμε τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-susthma-trito-komma-me-sunechh-anodo-h-chrush-augh-se-dhmoskoph#ixzz3OKBeJICh

Comments Off on Πανικός στο σύστημα: Τρίτο κόμμα με συνεχή άνοδο η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.