Παράκρουση από το “ενημερωτικό” ιστολόγιο iefimerida για την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις άρσεις ασυλίας

mathaiopoulos-artemis-660-eurokinissi_0

 

Διαβάστε με τι άθλιο τρόπο παρουσίασε την ανακοίνωση τύπου της Χρυσής Αυγής σχετικά με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα να υπερψηφίσει τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής το δήθεν ενημερωτικό ιστολόγιο iefimerida:

“Νέο σκηνικό έντασης έστησαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφορικά με τη συζήτηση για την άρση ασυλίας και εκείνων των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος οι οποίο δεν είναι προφυλακισμένοι.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, παρουσία της Ελένης Ζαρούλια, σε έξαλλη κατάσταση προέβη σε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες και αποκάλεσε τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ πουλημένα κόμματα.

Τόνισε ότι στόχος τους είναι να κλείσουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή για να έχουν Βουλή με 282 μέλη και να περάσουν τα ανθελληνικά τους νομοσχέδια.

Οι δηλώσεις του ήρθαν λίγη ώρα μετά την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την πρόταση για άρση ασυλίας των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.

Φωτογραφία Eurokinissi”

Δια του λόγου το αληθές και για να διαψεύσουμε την παραπληροφόρηση του… έγκριτου ιστολογίου σας παραθέτουμε το βίντεο για να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το “μπάχαλο” και “την έξαλλη κατάσταση” όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο ρυπαρογράφος του εν λόγω ιστολογίου:

Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους οι συστημικοί δημοσιογραφίσκοι και παραμιλάνε…

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Ο ΜΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ…

Comments Off on Παράκρουση από το “ενημερωτικό” ιστολόγιο iefimerida για την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τις άρσεις ασυλίας

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.