Παρακρατική επίθεση στην Τ.Ο. Ξάνθης – Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές

Παρακρατική επίθεση στην Τ.Ο. Ξάνθης - Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές

Ο καθημερινός άνανδρος, ύπουλος και πρόστυχος πόλεμος που δέχεται το Κίνημά μας απ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πολιτικού φάσματος είναι για εμάς ρουτίνα. Από τις αβάσιμες και άκαιρες λεκτικές επιθέσεις των καλοπληρωμένων δημοσιογραφίσκων πανελλαδικής εμβέλειας, που φιλοξενούνται στα δελτία ειδήσεων των τσοντοκάναλων, μέχρι και τις τοπικές κατευθυνόμενες αναλαμπές των μίζερων αριστεροπροοδευτικών ανθελλήνων και τουρκολάγνων δημοσιογραφικών οργάνων του συστήματος.

Είναι προφανής ο τρόμος των καλοβολεμένων ανδρείκελων της πολιτικής ζωής μπρος στην διαφαινόμενη επέλαση του συνδυασμού της Ελληνική Αυγής στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Μέσα στην αμηχανία τους και μην έχοντας κάποια άλλη οδό για να διεξάγουν το συνήθη γι’ αυτούς βρώμικο πόλεμο, επιστρατεύουν τις ομάδες κρούσης των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς, το διαχρονικό δεκανίκι του κατεστημένου και εκτελεστικό όργανο των πιο βίαιων σχεδίων τους.

Η επίθεση που δεχθήκαμε στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης είναι δείγμα του αναβρασμού και της αμηχανίας που επικρατεί στο τοπικό κατεστημένο από την ύπαρξη και μόνο του γραφείου του Κινήματος. Ο βρώμικος πόλεμος του σάπιου αντεθνικού κράτους και του βασιλείου του παρακράτους ατσαλώνει την πίστη μας και δυναμώνει τον Αγώνα μας.

Προοδευτικοί μνημονιοφρουροί και τούρκοι πράκτορες καταλάβετε ότι:

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ,
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Τ.Ο. ΞΑΝΘΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parakratikh-epithesh-sthn-t.o.-janthhs-tipota-den-lugizei-tous-ethnikistes#ixzz2tPe0QqTs

Comments Off on Παρακρατική επίθεση στην Τ.Ο. Ξάνθης – Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.