Παραλήρημα «Αυγής»: Δεν ήταν όλοι οι βιαστές της Κολωνίας καινούριοι “πρόσφυγες” – Οι περισσότεροι ήταν παλιοί…

Παραλήρημα «Αυγής»: Δεν ήταν όλοι οι βιαστές της Κολωνίας καινούριοι “πρόσφυγες” - Οι περισσότεροι ήταν παλιοί...

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των «αντιρατσιστών» αποτελεί κι αυτό της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, με τον πλέον θρασύ τρόπο μάλιστα.

Η κυβερνητική φυλλάδα «Αυγή» (η οποία μετά βίας ξεπερνά τα 1000 φύλλα κυκλοφορίας σε καθημερινή βάση) «θριαμβολογεί» υπό τον τίτλο «Οι βιαστές δεν ήταν πρόσφυγες» και υπότιτλο «Ανατρέπει τα στερεότυπα η έκθεση της εισαγγελίας της Κολωνίας», όπου διαβάζουμε τα εξής: «”Άνθρακες” αποδεικνύονται τα προπαγανδιστικά στερεότυπα της ξενοφοβικής Δεξιάς στη Γερμανία περί “προσφύγων – βιαστών”. Όπως αναφέρουν επίσημα στοιχεία, μόλις τρία από τα 58 άτομα που συνελήφθησαν για τις επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είχαν φτάσει στη χώρα πρόσφατα. Οι πρόσφυγες είχαν κατηγορηθεί ευρέως για τις περισσότερες από 1.000 σεξουαλικές επιθέσεις και κλοπές που σημειώθηκαν εκείνο το βράδυ. Τα γεγονότα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια από το ξενοφοβικό κίνημα Pegida που κυκλοφόρησε μέχρι και μπλουζάκια και αυτοκόλλητα με το σύνθημα “No to rape-fugees” (Όχι στους βιαστές – πρόσφυγες)».

Και εκεί που περιμένεις να δεις τους… «άνθρακες» ιδού η συνέχεια από την φυλλάδα: «Σύμφωνα, όμως, με τα στοιχεία της εισαγγελίας της Κολωνίας, μόνο τρεις από τους συλληφθέντες ανήκαν στο τελευταίο κύμα προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ. Οι υπόλοιποι είχαν φτάσει παλαιότερα και προέρχονταν κυρίως από χώρες της Βόρειας Αφρικής (Αλγερία, Τυνησία, Μαρόκο), ενώ τρεις είναι Γερμανοί υπήκοοι».

Ο πανηγυρισμός τους, δηλαδή, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο αριθμός των «νέας εσοδείας» «προσφύγων» είναι μικρός και δεν τους νοιάζει όταν στη συνέχεια εκτίθενται παραδεχόμενοι ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι κι αυτοί «πρόσφυγες», αλλά «παλιάς εσοδείας» και προερχόμενοι από την Βόρειο Αφρική.

Τόσο τους κόβει, τόσα λένε οι υπηρέτες της «πολιτικής ορθότητας» και του «αντιρατσισμού», οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν ότι το πολύ βολικό παραμύθι του «πρόσφυγα» προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο την πραγματικότητα, αλλά και όσους ταλαιπωρημένους ανθρώπους είναι πραγματικοί πρόσφυγες και όχι γιαλαντζί (Τι είδους «πρόσφυγες» είναι αυτοί από τις χώρες της Βορείου Αφρικής, οι οποίες δεν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση;).

Παραφράζοντας, λοιπόν, τον τίτλο της «Αυγής», μπορούμε να πούμε ότι «οι βιαστές της νοημοσύνης και της σοβαρότητας είναι οι “αντιρατσιστές”»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gkafa-ths-aughs-sthn-prospatheia-ths-na-meiwsei-thn-shmasia-twn-ektropwn-th#ixzz40TLReghe

Comments Off on Παραλήρημα «Αυγής»: Δεν ήταν όλοι οι βιαστές της Κολωνίας καινούριοι “πρόσφυγες” – Οι περισσότεροι ήταν παλιοί…

Filed under ΒΙΑΣΜΟΙ

Comments are closed.