«Παραλήρημα» και παραλήρημα

Από τότε που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε στο Κοινοβούλιο, με την ψήφο του Ελληνικού Λαού φυσικά και όχι με τα τανκς όπως η βλακώδης καθεστωτική προπαγάνδα διαρρέει, ένας από τους πιο προβεβλημένους χαρακτηρισμούς από τα ΜΜΕ εναντίον μας είναι η λέξη «παραλήρημα» εις ό,τι αφορά τα λεγόμενα των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη έκφραση αφορά όλες τις ομιλίες και τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όσο και των υπολοίπων Βουλευτών του Κινήματος, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους. «Παραλήρημα», λοιπόν, το να εκφράζονται απόψεις διαφορετικές απ’ αυτές των υπολοίπων κομμάτων του Κοινοβουλίου. «Παραλήρημα» το να θεωρούμε ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες, όπως αρμόζει σε κάθε Λαό με Εθνική συνείδηση. «Παραλήρημα» το να διατρανώνουμε την Πίστη μας στο Έθνος των Ελλήνων και να ζητάμε επιτακτικά την διατήρηση της Εθνικής μας ταυτότητας και την διαφύλαξη της Ιστορικής Μνήμης. «Παραλήρημα» το να αμφισβητούμε την παντοδυναμία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που χειρίζονται οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης. «Παραλήρημα» το να πιστεύουμε ότι η Πολιτική πρέπει να καθοδηγεί την Οικονομία και όχι ο οικονομικός παράγοντας των ολιγαρχών του πλούτου να καθορίζει την πολιτική ζωή του Τόπου. «Παραλήρημα» το να ζητούμε την πλήρη διαφάνεια στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του Τόπου, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία όσων καταλήστευσαν το δημόσιο χρήμα και την περιουσία του Ελληνικού Λαού για την διασφάλιση των δικών τους προσωπικών συμφερόντων. «Παραλήρημα» το να τονίζουμε ότι η Ιδέα είναι Τρόπος Ζωής, τρέφει ψυχικά και πνευματικά τον Άνθρωπο και τον ανυψώνει ηθικά, όταν αυτός  ζει με τις Ιδέες του και όχι απ’ αυτές. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αρκετά ακόμη παραδείγματα που να συνδέονται με την ακατανόητη και καταχρηστική χρησιμοποίηση της λέξης «παραλήρημα» από τους ποικίλους εκπροσώπους του συστήματος.

Όσα αναφέραμε, όμως, είναι ενδεικτικά όχι μόνο του θράσους και της αναίδειας αυτών που διαχειρίζονται τα διάφορα δημόσια βήματα αλλά και της πλήρους ανικανότητας να αντιμετωπίσουν με πειστικά επιχειρήματα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι ίδιοι, οι οποίοι εντελώς υποκριτικά κατηγορούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως «φασίστες» και ως «εχθρούς της ελευθερίας», αποτελούν στην πραγματικότητα τους πιο αδίστακτους και ανάλγητους εκφραστές της ανελευθερίας, καθώς και τους πιο στυγνούς εκπροσώπους της άρνησης διαλόγου με τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Κρυμμένοι πίσω από την δύναμη και την ασφάλεια της εξουσίας, που ανήθικα και παράνομα διαθέτουν, ασχημονούν ασύστολα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επειδή όχι μόνο δεν δέχθηκε να «μπανιαριστεί» μαζί τους στον λάκκο με τα βοθρολύματα αλλά αντιθέτως δίνει, καθημερινά, μάχη για να αποκαλύψει την βρώμα και την δυσωδία που τους διέπει, έτσι ώστε να τους αντιληφθεί εξ ολοκλήρου και δια παντός ο Ελληνικός Λαός.

Επειδή, όμως, τους αρέσει τόσο πολύ η στρεβλή χρήση του όρου «παραλήρημα», θα τους  τον επιστρέψουμε, επεξηγώντας όμως εμπεριστατωμένα γιατί η συμπεριφορά των εκπροσώπων του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» παραπέμπει σε πραγματικό παραλήρημα. Με βάση, λοιπόν, τα πραγματικά γεγονότα και όχι τους λεκτικούς φανφαρονισμούς, παραλήρημα είναι να υπάρχει ένας πρωθυπουργός, ο οποίος εξελέγη λέγοντας ψέματα και αυτήν την στιγμή, όντας λαομίσητος και έχοντας καταστεί επικίνδυνος, να παίρνει καταστροφικές αποφάσεις για την Πατρίδα και τον Λαό.Παραλήρημα είναι να συγκυβερνά ένα κόμμα, το οποίο έκλινε, σ’ όλα τα πρόσωπα, το ρήμα «κλέβω» και αυτήν την στιγμή δεν εκφράζει ούτε το 2% του εκλογικού σώματος. Παραλήρημα είναι τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, τα οποία αθροιστικά μαζί υπολείπονται της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, να καταπατούν κάθε έννοια έντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης, να καταστρατηγούν την Δικαιοσύνη και να την καθιστούν υποχείριο τους, μετατρέποντας την πολιτική αντιπαλότητα με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε επίδειξη  ποινικής αυθαιρεσίας. Παραλήρημα είναι η Δικαιοσύνη να παρασύρεται από την ύπουλη βούληση συγκεκριμένων κομμάτων και να αντιμετωπίζει εντελώς υποκειμενικά και με εμπάθεια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Παραλήρημα είναι να αναλαμβάνουν την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι ευθύνονται για την παρασκευή κατάπτυστων νόμων (όπως ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών») ή να έχουν άμεση συγγενική σχέση με άτομα ανήκοντα σε κομματικό φορέα, που πρωτοστατεί στην δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Παραλήρημα είναι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της διαπλοκής και των τεράστιων χρεών να αποσιωπούν πλήρως την άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τα όσα της καταμαρτυρούν και να επιδίδονται σ’ έναν υβριστικό μονόλογο με «πολιτικούς» χαρακτηρισμούς όπως «εγκληματίες», «συμμορία», «μαχαιροβγάλτες», «ανθρωποειδή», «αποβράσματα», «ντροπή του ανθρωπίνου γένους», «βλαμμένοι», «καθάρματα» κλπ. Αυτά και άλλα πολλά συνιστούν την ορθή χρήση της έννοιας παραλήρημα, η οποία τόσο έχει ταλαιπωρηθεί στα χείλη άμυαλων, μοχθηρών και επιτηδείων. Βαφτίζοντας ως «παραλήρημα» όσα υποστηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μη έχοντας την δυνατότητα να ανταπεξέλθουν νικηφόρα σε ήρεμη αντιπαράθεση μαζί της οι ποικίλοι εχθροί του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προβαίνουν σε πράξεις που παραπέμπουν ευθέως σε πραγματικό παραλήρημα. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paralhrhma-kai-paralhrhma#ixzz2tCZSgtJc

Comments Off on «Παραλήρημα» και παραλήρημα

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.