Παραληρούν στο “Έθνος”: 10χρονα συμμετείχαν στα… τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

Παραληρούν στο “Έθνος”: 10χρονα συμμετείχαν στα... τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

Ξεπέρασε κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας η φυλλάδα του «εθνικού» εργολάβου Μπόμπολα, ελέω του πανικού που έχει καταβάλλει το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας από την συνεχή δημοσκοπική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Το «Έθνος της Κυριακής», κυκλοφόρησε με τον πομπώδη τίτλο: «Ο εφιάλτης της Χρυσής Αυγής επιστρέφει»!

Αφορμή για τη νέα σπίλωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στάθηκε η δημοσιοποίηση των ευρημάτων του μηνιαίου βαρόμετρου της Metron Analysis, όπου η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει θεαματική άνοδο των δυνάμεών της. «Δημοσκόπηση-σήμα κινδύνου για το πολιτικό σύστημα», κραυγάζει η φυλλάδα, καλώντας σε «δημοκρατική εγρήγορση των κομμάτων» ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Δίνοντας λοιπόν το σύνθημα και στους υπόλοιπους πραίτορες του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, η φυλλάδα του Μπόμπολα επιδίδεται σε ένα παραλήρημα ψευδών, επιδιώκοντας την σπίλωση του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο παραμένει πανίσχυρο παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την δημοσιογραφική εκστρατεία λάσπης.

Κατά τη γνωστή τακτική, την οποία ακολούθησε και στο πρόσφατο παρελθόν, η ρυπαροφυλλάδα της πάλαι ποτέ πασοκικής ασυδοσίας διαρρέει τάχα «συγκλονιστικά» στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρώσει οι εφέτες-ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ αυτών των κωμικοτραγικών, η φυλλάδα του ψεύδους κάνει λόγο για «τάγματα εφόδου με δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος αντιεξουσιαστών και μεταναστών», φτάνοντας μέχρι του σημείου να «αποκαλύπτει» βίαιες επιθέσεις σε βάρος μεταναστών από 10χρονα!

Μετά τα αμνοερίφια και τα τανκς, τον κρυμμένο βαρύ οπλισμό και τους «μαύρους» χρηματοδότες, οι «έγκυροι» δημοσιογράφοι φέρνουν στο φως τα «τάγματα εφόδου 10χρονων μουτζαχεντίν του Εθνικισμού»! Κάθε μέτρο λογικής έχει χαθεί, αλλά στην απεγνωσμένη προσπάθεια της φυλλάδας να συντηρήσει το θέατρο του παραλόγου της αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής, είναι ικανή να προσπαθεί να πείσει τη κοινή γνώμη πως ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση. Συμφέροντα είναι άλλωστε αυτά, τα οποία πρέπει να προστατευτούν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.

Ενθυμούμενοι προφανώς τις πασοκικές πρακτικές του μακρινού και πρόσφατου παρελθόντος, οι συντάκτες της φυλλάδας κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν θα μπορούσε να ερμηνευθεί κατ’ άλλο τρόπο, η «αποκάλυψη» πως η Χρυσή Αυγή προσηλύτιζε μέλη για τα «τάγματα εφόδου», τάζοντάς τους διορισμούς στο Δημόσιο!

Πρόκειται σαφώς, για μια νέα εκστρατεία λάσπης, βασισμένη σε στοιχεία πολύ περισσότερο κωμικοτραγικά από εκείνα που κατέθεσαν οι ψευδομάρτυρες του πρώτου γύρου. Η φυλλάδα ισχυρίζεται πως οι ανακρίτριες έχουν συλλέξει τα στοιχεία από την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, μεταξύ των οποίων βουλευτές και δήμαρχοι του αντισυνταγματικού τόξου.

Η απεγνωσμένη προσπάθεια των στρατευμένων δημοσιογράφων της φυλλάδας να συντηρήσουν τον συμπλεγματικής φύσεως αριστερίστικο μύθο της εμπλοκής και συνεργασίας ανδρών των σωμάτων ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή, αποτυπώνεται με ένα άθλιο δημοσίευμα περί «στρατιωτικής εκπαίδευσης» των Χρυσαυγιτών από ενστόλους. Τα δημοσιογραφικά «λαγωνικά» του Καθεστώτος, ισχυρίζονται πως η εν λόγω εκπαίδευση έλαβε χώρα στις εθνικιστικές κατασκηνώσεις του καλοκαιριού, τα δε «ακλόνητα» στοιχεία που παραθέτουν είναι φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ασκήσεις, οι οποίες κατά τους ψευτοδημοκράτες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από στρατιωτική εκπαίδευση. Ενδεικτικό της «αξιοπιστίας» του ρεπορτάζ, είναι η τελευταία παράγραφος, η οποία αναφέρει τα εξής: «πιθανολογείται ότι κατά τη διάρκεια αυτών των εξορμήσεων λάμβαναν χώρα και άλλες ασκήσεις σε όπλα, μαχαίρια και ξιφολόγχες, αλλά αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιευθεί»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Χρυσής Αυγής τα «τσακάλια» της φυλλάδας του Μπόμπολα ερευνούν την «συγκλονιστική μαρτυρία» πως στην εκπαίδευση των Χρυσαυγιτών συμμετείχε και… υποβρύχιο το οποίο αναδύθηκε μυστηριωδώς στη λίμνη Πλαστήρα. Μέχρι όμως να εξετασθεί η «αξιοπιστία» και αυτής της συγκεκριμένης μαρτυρίας, ο Ελληνικός Λαός θα συνεχίσει να εξαθλιώνεται από την αντεθνική κυβέρνηση των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων, θα συνεχίσει να εξαγριώνεται από την ατιμωρησία των κλεφτών του διεφθαρμένου Καθεστώτος, οπότε η Χρυσή Αυγή θα αποτελεί την απάντησή του τόσο στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, όσο και στα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tromos-kai-akatascheth-laspologia-sto-mpompolistan-apo-th-ragdaia-anodo-ths#ixzz2lg4uILxU

Comments Off on Παραληρούν στο “Έθνος”: 10χρονα συμμετείχαν στα… τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.