Παραμύθια τα περί “εκπαιδευμένου” και “επαγγελματία” φονιά – Αριστερός κατσαπλιάς ήτανε!

Παραμύθια τα περί “εκπαιδευμένου” και “επαγγελματία” φονιά - Αριστερός κατσαπλιάς ήτανε!

Μας έχουν πρήξει τα κανάλια και οι διάφοροι… αναλυτάδες με την «ψυχρότητα», την «εκπαίδευση» και τον «επαγγελματισμό», του απεχθούς φονιά των δύο ηρώων και μαρτύρων της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, πατώντας πάνω στις χαριστικές βολές που έδωσε. Διόλου τυχαία βεβαίως! Θέλουν σώνει και καλά να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ότι πρόκειται για ξένο πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος εκτελούσε επαγγελματικό «συμβόλαιο», χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητα των θυμάτων του. Με τον τρόπο αυτό η ευθύνη του μακελειού πάει μακριά, πέρα από τα σύνορα της χώρας, σε σκοτεινούς άγνωστους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και απαλλάσσονται στη λαϊκή συνείδηση οι ντόπιοι ληστοτρομοκράτες της αριστεράς και της… προόδου. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιος απ’ αυτούς συλληφθεί, θα έχουν δικαιολογία οι συριζαίοι, δημαραίοι, κ.λπ. που θα σπεύσουν αμέσως για «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη».

Βεβαίως, η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική και αψευδής μάρτυς είναι το βίντεο της φρικτής δολοφονίας, που απομυθοποιεί τις θεωρίες συνωμοσίας των επιτήδειων. Ιδού η πραγματικά εμπεριστατωμένη ανάλυση που έκαναν μιλώντας στο «Βήμα» και στον Β. Λαμπρόπουλο δύο έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ:

«Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης δεν ήταν εκπαιδευμένος ιδιαίτερα, όπως πιστεύουν πολλοί. Κρατούσε στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της επίθεσης το πιστόλι με το ένα χέρι, δείγμα της απειρίας του. Πλέον, όλοι διδάσκονται σε αρμόδιες στρατιωτικές, αστυνομικές ή άλλες σχολές το όπλο να προτάσσεται με τα δύο χέρια για σταθερότητα και ακρίβεια στόχευσης. Άρχισε να πυροβολεί από απόσταση εννιά περίπου βημάτων αναλίσκοντας τα πρώτα 4” από τα συνολικά 7” που διήρκεσε η επίθεση. Η απόσταση αυτή θεωρείται πολύ μεγάλη στη χρήση πιστολιού για δολοφονικές ενέργειες. Αυτό το έπραξε πιθανόν από τον φόβο μήπως κάποιος από τους τέσσερις στόχους οπλοφορούσε και αντιδρούσε με πυρά. Εκείνο που εκτιμούμε είναι ότι ο δράστης είχε μια συνήθη υποτυπώδη εκπαίδευση σε κάποιο σκοπευτήριο ή οπουδήποτε αλλού. Αυτή η μικρή εκπαίδευση μπορεί να γίνει και μέσω εγχειριδίων ακόμη και στο Ιντερνετ.

Ένα από τα ζητούμενα του βίντεο είναι γιατί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας πυροβολεί τα θύματα του, κυρίως στο πάνω μέρος του σώματος και στο κεφάλι. Όπως λένε οι έμπειροι αστυνομικοί «αυτός είναι ένας συνδυασμός μίσους αλλά και απειρίας. Επέλεξε ένα φτηνό πιστόλι με σφαίρες μέτριας διατρητικότητας, που μεταφέρει μικρά ποσά κινητικής ενέργειας στη μάζα του στόχου. Γι αυτό τα πυροβολεί στο πάνω μέρος για να είναι σίγουρος για τα θανατηφόρα αποτελέσματα της πράξης του. Με την πιθανολόγηση ότι τα άτυχα θύματά του ίσως φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Είναι ακόμη πιθανόν ότι με τον τρόπο που έκανε την επίθεση ξεκινώντας να πυροβολεί από απόσταση αρκετών μέτρων, να μην είχε το αιματηρό αποτέλεσμα που επεδίωκε. Ωστόσο, δυστυχώς, τον υποβοήθησε ο πλήρης αιφνιδιασμός και η ακινητοποίηση ενός από τα θύματα του αλλά και το γεγονός ότι ο φίλος του που προσπάθησε να τρέξει… κτύπησε αμέσως επάνω του και εγκλωβίσθηκε. Οι άλλοι δύο που δεν… κόλλησαν στο σημείο ξέφυγαν από τον δράστη που αστόχησε τουλάχιστον πέντε φορές από κοντά…».

Όσον αφορά για τον δεύτερο δράστη που δεν πυροβόλησε, οι αρμόδιοι αξιωματικοί επισημαίνουν: «ο ρόλος του ήταν επικουρικός. Εμείς τον αποκαλούμε ο «συν ένα» του κύριου δράστη. Υπήρχε ενδεχόμενο αντίδρασης από κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής ή θα μπορούσε να συμβεί κάτι απρόοπτο. Όπως για παράδειγμα στην απέναντι καφετέρια να ήταν θαμώνας ένας αστυνομικός που να αντιδρούσε και να προσπαθούσε να επέμβει. Τότε ίσως χρειαζόταν να πυροβολήσει. Όμως το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται να ρίχνει έστω και έναν πυροβολισμό παρότι οι στόχοι ήταν πολλοί, ήταν δείγμα ότι δεν είχε την ανάλογη ψυχική προετοιμασία για να πυροβολήσει εν ψυχρώ και δεν του είχε ανατεθεί, πιθανόν, τέτοιος ρόλος».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paramuthia-ta-peri-ekpaideumenou-kai-epaggelmatia-fonia-aristeros-katsaplia#ixzz2kBfzRhEY

Comments Off on Παραμύθια τα περί “εκπαιδευμένου” και “επαγγελματία” φονιά – Αριστερός κατσαπλιάς ήτανε!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.