ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δολοφονικά χτυπήματα σε φύλακα του Πανεπιστημίου – τον χτυπούσαν με σιδερογροθιές τρεις αλλοδαποί – Γνωστός Πατρινός το θύμα

Του έστησαν καρτέρι τρία άτομα, τον χτυπούσαν και λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν κιόλας. Ο λόγος για τον φύλακα του πανεπιστημίου Πατρών Στέλιο Ιωαννίδη ο οποίος καταγγέλλει πως δέχθηκε χτυπήματα με λοστούς και σιδερογροθιές από έναν Μαροκινό λαθρομετανάστη και δύο Αλβανούς που όπως καταγγέλλει μένει παράνομα στο χώρο του πανεπιστημίου.

Οι τρεις δράστες χτυπούσαν τον κ. Ιωαννίδη με λοστούς και κλωτσιές. Έστω και αν είναι εκπαιδευμένος δεν κατάφερε να αντιδράσει. Σήμερα το πρωί υπέβαλε μήνυση ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος Μαροκινός είχε παλαιότερα φυλακισθεί, είχε βρει καταφύγιο στο χώρο του πανεπιστημίου και αναζητούσε το αποφυλακιστήριό του. Είχαν όμως δημιουργηθεί και επεισόδια στο παρελθόν με τους φύλακες που προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν από το χώρο, αφου είχαν σημειωθεί και μικροκλοπές. Οι εντάσεις ήταν συνεχείς μέχρι που φθάσαμε στο σημείο του ξυλοδαρμού του φύλακα.

πηγή

Comments Off on ΠΑΤΡΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Δολοφονικά χτυπήματα σε φύλακα του Πανεπιστημίου – τον χτυπούσαν με σιδερογροθιές τρεις αλλοδαποί – Γνωστός Πατρινός το θύμα

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Comments are closed.