Πατρικά συγχαρητήρια από τον εν Ελλάδι σιωνισμό προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση συμμόρφωση στις εντολές του

Πατρικά συγχαρητήρια από τον εν Ελλάδι σιωνισμό προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση συμμόρφωση στις εντολές του

Δεύτερη ανακοίνωση εξέδωσε μέσα σε τέσσερις ημέρες το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για το «θέμα Καρυπίδη» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή την φορά συγχαίρουν την αξιωματική αντιπολίτευση διότι συμμορφώθηκε ταχύτατα – όπως φυσικά ήταν απόλυτα αναμενόμενο-μετά το «τράβηγμα του αυτιού» από τον αμερικανικό και εγχώριο σιωνισμό και «έκοψε» τον κ. Καρυπίδη από υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονιάς. Αν μη τι άλλο αυτά τα συγχαρητήρια από τον εν Ελλάδι σιωνισμό  για την απροκάλυπτη δουλοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ στους διεθνείς τοκογλύφους φέρνουν σε αμήχανη θέση την Κουμουνδούρου, όχι για κάποιον άλλο λόγο αλλά διότι εκεί στο ΚΙΣ δεν διαθέτουν καθόλου τακτ και χαλάνε συνεχώς το δήθεν «αντισυστημικό» προφίλ του Τσίπρα και των αμερικανοκομμουνιστών.

Παραθέτουμε αυτούσια την τελευταία ανακοίνωση του ΚΙΣ για να δείτε για τι ρεζίληδες μιλάμε.

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, σε σχετική ανακοίνωση της 5/2/2014 είχε εκφράσει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από ην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ορίσει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατυπώσει προσβλητικές για τους Εβραίους και την Εβραϊκή θρησκεία απόψεις και είχε εκφράσει την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα της χώρας μας θα ακολουθήσει με συνέπεια την πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ικανοποίηση του από την πρόσφατη απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πρακτικά θέτει στο περιθώριο τους εκφραστές απόψεων, που ενθαρρύνουν το ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό. Με την απόφαση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει το σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία ότι ο αντισημιτισμός είναι καταδικαστέο φαινόμενο ρατσισμού και μισαλλοδοξίας που εκτρέφει το μίσος κατά των Εβραίων και ταυτόχρονα συνιστά απειλή κατά της ίδιας της δημοκρατίας και των αξιών μιας ελεύθερης κοινωνίας.

Οφείλουμε όλοι να περιφρουρήσουμε τις αρχές της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανεξιθρησκείας στην Ελλάδα του 2014, απέναντι στους νοσταλγούς του σκοταδισμού και των αντισημιτικών στερεοτύπων». 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/patrika-sugcharhthria-apo-ton-en-elladi-siwnismo-pros-ton-suriza-gia-thn-am#ixzz2sw6C4jvv

Comments Off on Πατρικά συγχαρητήρια από τον εν Ελλάδι σιωνισμό προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση συμμόρφωση στις εντολές του

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.