“Πατριωτικά” βιβλία νεοδημοκρατών και “υπερπατριωτών” τυπώνονται σε Σκόπια και Ρουμανία

“Πατριωτικά” βιβλία νεοδημοκρατών και “υπερπατριωτών” τυπώνονται σε Σκόπια και Ρουμανία

Στην εφημερίδα “δημοκρατία” και στην στήλη με τα παραπολιτικά σχόλια μέσα σε έγχρωμο πλαίσιο και με έντονα γράμματα εγράφη το παρακάτω: “Ποιος κυβερνητικός αξιωματούχος έχει εκτυπωτικές επιχειρήσεις με έδρα την Κονστάντσα της Ρουμανίας; Το κουϊζ να αναρτηθεί στο τούιτερ του για να το λύσουν οι ακόλουθοί του”.

Είναι ξεκάθαρο ποιον φωτογραφίζει η εφημερίδα “δημοκρατία”, ποιον συγκεκριμένα υπουργό της κυβερνήσεως Μητσοτάκη φωτογραφίζει, ο οποίος άλλωστε είναι και ο μοναδικός, ο οποίος έχει επαγγελματική δραστηριότητα σχετική με εκδόσεις. Για να είναι δίκαιη όμως, θα πρέπει να τα λέει όλα… Αυτό γιατί δεν είναι ο μοναδικός μέσα στη Βουλή, που είχε και έχει εκδοτική δραστηριότητα και μάλιστα ανήκει και στον χώρο τον λεγόμενο “πατριωτικό”.

Και για να είμαστε ακριβείς ούτε αυτοί οι δύο είναι οι μοναδικοί, αφού όλοι αυτοί που κάνουν“Ελλαδεμπόριο” της τελευταίες δεκαετίες πουλώντας βιβλία, οι περισσότεροι τα τύπωναν και τα τυπώνουν άλλοι στην Βουλγαρία, άλλοι στην Ρουμανία και άλλοι στα Σκόπια και ήταν πραγματικά κωμικοτραγικό να τυπώνονται βιβλία κατά της Σκοπιανής προπαγάνδας στα Σκόπια και να εισάγονται στην Ελλάδα με σφραγίδα “Μακεδονία”. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η ρήση πως ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο των απατεώνων. 

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to “Πατριωτικά” βιβλία νεοδημοκρατών και “υπερπατριωτών” τυπώνονται σε Σκόπια και Ρουμανία