Παύλος Τσίμας: Ότι κι αν κάνουμε η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει – Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια

Συνέντευξη σε καθεστωτική ιστοσελίδα έδωσε ο «πολύς» Παύλος Τσίμας, πρώην επαγγελματίας κομμουνιστής και νυν καθεστωτικός δημοσιογράφος του ΔΟΛ και του καναλιού του Big Boss. Στη συνέντευξη αυτή που έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Προσπαθώ να μη μπω στο club των πρώην κομμουνιστών που έγιναν αντικομμουνιστές», γίνεται φυσικά μνεία και στα αποτελέσματα της συστημικής (και… υπερατλαντικής) επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής, στην οποία έλαβε ενεργά μέρος και ο συγκεκριμένος μεγαλοδημοσιογράφος. Κι όπως φαίνεται από την απάντηση που έδωσε, είναι μάλλον… απογοητευμένος και… απαισιόδοξος:

Η δυναμική της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σκηνικό πιστεύετε ότι έχει υποχωρήσει μετά τα δραματικά γεγονότα;

«Θα διατηρήσει μια απήχηση στα ποσοστά που βρίσκεται τώρα, είναι δύσκολο να πέσει πιο χαμηλά. Ελπίζω, όμως, ότι δεν θα γίνει αυτό που έγινε τον περασμένο χρόνο: το αφεντικό των δρόμων της πόλης. Ως πολιτική παρουσία θα είναι εδώ ακόμα για χρόνια, άλλωστε σε όλη την Ευρώπη η ακροδεξιά ανεβαίνει».

Ωχ, προμηνύονται δύσκολοι καιροί για… «δημοκράτες»!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paulos-tsimas-oti-ki-an-kanoume-h-chrush-augh-den-peftei-tha-einai-edw-gia#ixzz2llzlIuAH

Comments Off on Παύλος Τσίμας: Ότι κι αν κάνουμε η Χρυσή Αυγή δεν πέφτει – Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.