Περήφανοι και δυνατοί – Άρθρο του Ιωάννη Λαγού

Άρθρο του βουλευτή Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Εμπρός” που κυκλοφορεί σήμερα

Βράδυ Τετάρτης. Κάθομαι στο κελί μου. Στο διπλανό κελί ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και ο εξαιρετικός αγωνιστής Χρήστος Παππάς. Μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους, μακριά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, όμως τόσο πολύ κοντά στις ιδέες μας. Τόσο πολύ κοντά στον εαυτό μας. Βαδίζω στην σκέψη των αγωνιστών της Πατρίδας μας, των αγωνιστών του Έθνους μας.

Έτσι θα ‘πρεπε να γίνει. Έπρεπε να πέσει πάνω μας το βάρος την φυλακής, της δίωξης. Θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στη θέση μας κάποιος από όλους τους άλλους εξαιρετικούς συναγωνιστές μας. Κάποιος από όλους αυτούς τους σπουδαίους άντρες που τόσα χρόνια αγωνίζονται ενάντια σε όλους και σε όλα. Όμως δεν έχει «σε εμάς» ή «σε εκείνους», έχει πέσει πάνω στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στη θρυλική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που έχει γράψει λαμπρά ιστορία. Στην οργάνωση μύθο. Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που τόσο δυσκολονόητη είναι για όλους τους φλωροαστούς. Για όλους τους πολιτικάντηδες που πίστεψαν ότι θα μας κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που μάχεται εδώ και τόσα χρόνια, δίπλα στον Έλληνα Πολίτη. Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που διώκεται και λοιδωρείται από τα μεγαλολαμόγια εργολάβους. Από τους μεγαλοκαναλάρχες, από όλα τα διαπλεκόμενα.

Από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως που είναι στην καρδιά και χαίρει της εκτίμησης των Ελλήνων συμπατριωτών μας. Των Ελλήνων που δεν έκλεψαν, που δεν ξεπούλησαν την ψυχή τους, που παρέμειναν πιστοί στις αρχές και τις αξίες τους. Στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που μας κάνει υπερήφανους. Αν με ρωτήσετε αυτή τη στιγμή, αν θα αντάλλασσα κάτι για να είμαι «έξω» θα σας απαντούσα με όλη την καρδιά και την ειλικρίνειά μου, ΟΧΙ. Θα προτιμούσα 100 φορές να είμαι εδώ υπερήφανος για τις αξίες μου και όχι να ήμουν μέσα στην μάζα της παρακμής και της σήψης. Χαίρομαι που είμαι με τον Αρχηγό μου, που είμαι με τον συναγωνιστή Παππά. Χαίρομαι που ακούγοντας στις ειδήσεις να συζητάνε για το «πως εκπαιδεύαμε να σκοτώνουμε», εμείς ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια.

Μα πόσο γελοίοι είσαστε. Συνεχίστε άνθρωποι μαριονέτες. Δείξτε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το είδος «άνθρωπος σκουπίδι» που εκπροσωπείτε. Και μετά πηγαίνετε σπίτι σας και θαυμάστε τον εαυτό σας στο καθρέπτη. Κοιταχτείτε καλά γιατί απέναντί σας έχετε ό,τι πιο κατάπτυστο μπορεί να υπάρχει. Τον «άνθρωπο σκουπίδι», τον άνθρωπο που ίσως να έχει φτάσει στο ναδίρ των ανθρωπίνων αισθημάτων. Κοιταχτείτε τιποτένιοι. Είσαστε ό,τι χειρότερο. Είναι κι αυτός ένας τίτλος. Τον κερδίζετε επάξια χωρίς ανταγωνισμό. Είστε μακράν οι χειρότεροι. Μπράβο στους “έγκριτους” δημοσιογράφους.

Συναγωνιστές, είμαι υπερήφανος για ό,τι έχω κάνει, είμαι υπερήφανος για το ότι διώκομαι μόνο και μόνο για τα πολιτικά μου πιστεύω και για τις Ιδέες που εκπροσωπώ. Είμαι υπερήφανος για τους συναγωνιστές που είναι στο διπλανό κελί και για το ότι ξευτιλίζουμε το σύστημα και μέσα από τη φυλακή. Τους είχαμε ξευτιλίσει έως τώρα, παντού. Στο δρόμο, στις πλατείες, στις γειτονιές, στο «κυνοβούλιο».

Τώρα τους ξευτιλίζουμε και μέσα στη φυλακή. Είμαι υπερήφανος για όλους τους άντρες γίγαντες που διώκονται κατ’ αυτό τον τρόπο και τους φτύνουν στα μούτρα. Είμαι υπερήφανος για τις γυναίκες τίγρεις που έχουμε στο κίνημά μας και που δεν δείλιασαν στιγμή. Για τις γυναίκες αυτές που αξίζουν όσο 1000 «άντρες» από τους λούληδες που κυκλοφορούν έξω. Είμαι υπερήφανος για όλους και όλες εσάς. Και ευχαριστώ το Θεό που με αξιώνει μέσα από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να βιώνω όλα αυτά. Αισθάνομαι ευλογημένος.

Συνεχίστε δυνατά! Κρατήστε μας υπερήφανους και όσον αφορά εμάς μη σας νοιάζει τίποτα. Σας υπόσχομαι ότι είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί, πιο χαρούμενοι. Αδέρφια, ψηλά το κεφάλι. Τους επιφυλάσσουμε πάρα πολλά ακόμα.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Ι. ΛΑΓΟΣ
Βουλευτής Β’ Πειραιώς τους Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/perhfanoi-kai-dunatoi-arthro-tou-iwannh-lagou#ixzz2hXsXyBcF

Comments Off on Περήφανοι και δυνατοί – Άρθρο του Ιωάννη Λαγού

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.