Περιοδεία της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” στο νομό Αργολίδας – Φωτορεπορτάζ

Περιοδεία της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” στο νομό Αργολίδας – Φωτορεπορτάζ
Στην Αργολίδα βρέθηκε στις 24 Μαρτίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την «Ελληνική Αυγή», Δημήτριος Δολτσινιάδης όπου και επισκέφθηκε κομβικής σημασίας περιοχές που σχετίζονται με εξαιρετικά σημαντικά θέματα για το νομό.

Ειδικότερα επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δημήτρη Δημούλη και από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, το φράγμα και το αντλιοστάσιο του Αναβάλου και είδε από κοντά τις τεράστιες ποσότητες νερού, κατάλληλου για άρδευση, να χύνονται στην θάλασσα καθώς η αξιοποίησή του -η οποία ξεκίνησε με την δημιουργία του φράγματος επί 21ης Απριλίου- έχει παραμείνει σχεδόν στάσιμη για 40 χρόνια, με προφανείς αρνητικές συνέπειες για τον πρωτογενή τομέα στην Αργολίδα.


Επίσης επισκέφθηκε και τον χώρο στο αντλιοστάσιο των πηγών της Λέρνης, όπου και εντυπωσιάστηκε αρνητικά από την απουσία οιουδήποτε σημείου αναφοράς για το μυθολογικό υπόβαθρο του χώρου.

Ο Συναγωνιστής Δολτσινιάδης είδε από κοντά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην χωματερή «Μπομπέικα» στη Νέα Κίο, με τις συνεχείς ανεξέλεγκτες καύσεις των απορριμμάτων να επιβαρύνουν την δημόσια υγεία, κατάσταση που βίωσε για μία ακόμη φορά πριν μερικούς μήνες ο πληθυσμός της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την ασφάλεια των Αργολιδέων, η οποία και δοκιμάζεται διαρκώς από την, πολλές φορές σκληρή, παραβατικότητα Ρομά και λαθρομεταναστών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής, ενώ επισκέφθηκε και διάφορα μνημεία στο Ναύπλιο. Ακόμη το βράδυ της 24ης Μαρτίου παρακολούθησε τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο και μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών μετείχε στην περιφορά της Εικόνας.

Οι επισκέψεις του κ. Δολτσινιάδη είχαν συγκεκριμένη στόχευση καθώς για την «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» η επέκταση του δικτύου του Αναβάλου σε όλη την Αργολίδα, η διαχείριση των απορριμμάτων βάσει μεθόδων τελευταίας γενιάς πάντα επ’ ωφελεία του Λαού και όχι διαπλεκόμενων μεγαλοεργολάβων και η ασφάλεια των Αργολιδέων αποτελούν τις απόλυτες προτεραιότητες. Αυτονόητο είναι πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης το επόμενο διάστημα θα επισκεφτεί και άλλες περιοχές της Αργολίδας.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periodeia-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-peloponnhso-sto-nomo-argolidas-fwtore#ixzz2xdaD8vRP

Comments Off on Περιοδεία της “Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο” στο νομό Αργολίδας – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.