Περισσότερες “ελληνοποιήσεις” αλλοδαπών θέλει η Νέα Δημοκρατία

Περισσότερες “ελληνοποιήσεις” αλλοδαπών θέλει η Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις “ελληνοποιήσεις” των λαθρομεταναστών. Οι απατεώνες κομματάρχες της ΝΔ, έλεγαν προεκλογικά, ότι θα απελάσουν τους λαθρομετανάστες και εξαπάτησαν με τον τρόπο αυτό πολλούς καλούς Έλληνες.

Οι προθέσεις της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, που έχει δημόσια άλλωστε δηλώσει ότι θα πολεμήσει τον “νατιβισμό”, φαίνονται καθαρά από το γεγονός ότι όχι μόνον δεν θέλουν να σταματήσουν τις ελληνοποιήσεις, αλλά να κάνουν τις διαδικασίες ακόμη ευκολότερες.

Έτσι λοιπόν όπως ανακοινώθηκε, αλλάζει ο τρόπος χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς, σύμφωνα με νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών που τέθηκε από την περασμένη Πέμπτη σε δημόσια διαβούλευση και θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Στόχος του υπουργείου είναι, όπως ανακοινώθηκε, είναι η γρηγορότερη απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας. Ο γενικός γραμματέας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Νάσος Μπαλέρμπας δήλωσε «Όταν αναλάβαμε στο υπουργείο διαπιστώσαμε τις εξαιρετικά μεγάλες καθυστερήσεις στην πολιτογράφηση αλλοδαπών, οι οποίοι έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις για να αποκτήσουν την ιθαγένεια».

«Στόχος μας είναι να μειωθεί ο χρόνος απόκτησης της ιθαγένειας στους 6-8 μήνες. Παράλληλα, επιδιώκουμε τα παιδιά μεταναστών, τα οποία γεννήθηκαν στη χώρα μας να παίρνουν αυτόματα την ιθαγένεια.»

Με τον ρυθμό που γίνονται οι γεννήσεις αλλοδαπών στην χώρα, έρχεται πλήρης δημογραφική αλλοίωση. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Θα τους αφήσετε; 

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκάθαρη από την δεκαετία του ’90, πολύ πριν θυμηθούν τους λαθρομετανάστες κάποιοι “εθνικόφρονες” Δελαπατρίδηδες.

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One Response to Περισσότερες “ελληνοποιήσεις” αλλοδαπών θέλει η Νέα Δημοκρατία