ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ Γ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΟ: ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!

Ύστερα από καταγγελία εις βάρος μου πολίτη Σκοπίων και κάποιας Αντιρατσιστικής, Αντιφασιστικής κίνησης Ηρακλείου, για ξήλωμα πινακίδας με το διακριτικό (ΜΚ) από δίκυκλο αναφέρω τα εξής:

Πραγματικά έλεγξα δίκυκλο όχημα, το οποίο είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πλην όμως δίπλα στην πινακίδα Ελληνικής Δημοκρατίας, υπήρχε αυτοκόλλητο με το διακριτικό (ΜΚ) και από πάνω η κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου με σλαβικό τίτλο που δεν κατανοούσα!

Ο έλεγχος έγινε πρωινή ώρα, ημερομηνία ακριβώς δεν θυμάμαι!

Του ζήτησα να αφαιρέσει το παράνομο διακριτικό, (ΜΚ) διότι δεν υπάρχει κράτος Μακεδονία και μου απάντησε ότι αυτός είναι «Μακεδόνας» και αρνείται να το βγάλει !

Εγώ πραγματικώς αφαίρεσα το αυτοκόλλητο που παρανόμως είχε τοποθετήσει, και αλλοίωνε την Ελληνική Ιστορία και τον πολιτισμό!

Επίσης σας αναφέρω ότι εάν και πάλι συνέβαινε το ίδιο περιστατικό, πάλι θα προέβαινα στην ίδια ενέργεια, διότι αρνούμαι να παραδώσω σε ένα  Σλάβικο κρατικό μόρφωμα, το όνομα Μακεδονία, την γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό!

Δεν αναγνωρίζω καμία «Βόρεια Μακεδονία» και το θεωρώ αποτέλεσμα Εθνικής μειοδοσίας και ξένης παρέμβασης!

Δεν με ενδιαφέρει αν θα υπάρξει τιμωρία εις βάρος μου!

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω την συνείδηση μου ήσυχη, ότι δεν συμμετείχα σε μια προδοσία κατά του Ελληνικού Έθνους!

Ορκίστηκα πίστη στην σημαία και επικαλούμαι το άρθρο 120 του Συντάγματος ενώπιον σας!

Πράξτε κατά το δοκούν. Δεν παραδίδω χαρτί μετανοίας σε κανέναν και για τίποτα, πολλώ δε μάλλον σε παρακρατικές Αντιεξουσιαστικές κινήσεις χρηματοδοτούμενες από ξένα κέντρα αποφάσεων!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Αρχιφύλακας

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Comments Off on ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ Γ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΟ: ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.