Ποινική δίωξη κατά του Π.Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ασυναρτησίες περί “αποσπασμάτων θανάτου” της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που…εξέδωσε χθες υπερ των “δικαιωμάτων” των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού. 
Συμφωνα με το planet greece,η δίωξη αφορά μια σειρά αδικημάτων τα οποία στοιχειοθετούνται από τους απίστευτους, ακόμα και για μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισχυρισμούς, περί “αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του Στρατού”, ενώ δικαιολογεί και εμμέσως τον θάνατο της άτυχης κοπέλας Κ.Ζώγαλη στον Ισθμό από τα πυρά των Αλβανών συμμοριτών γιατί καθώς αναφέρει “Οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία”!

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και άλλα απίθανα όπως ότι “εκτελέστηκαν οι Αλβανοί με απόφαση του επικεφαλής του αποσπάσματος” και άλλα που εκφεύγουν της λογικής, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εχθρούς της χώρας…

Υπενθυμίζεται ότι στην αταδίωξη των Αλβανών συμμοριτών που είχαν αιματοκυλίσει μετά την δραπέτευσ’ή τους (που έγινε κατόπιν ημιστρατιωτικής υποστήριξης με χρήση βαρέων όπλων κλπ) τη Νότιο και Δυτική Ελλάδα, συμμετείχαν εκτός από την Αστυνομία, στην φάση της καταδίωξής τους στην ορεινή Ναυπακτία με υλικοτεχνική υποδομή, το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, αλλά και η ΜΥΑ/ΛΣ του Λιμενικού. Στην δεύτερη φάση, όπου σκοτώθηκε μετά από εμπλοκή ο Μ.Κόλα είχε μείνει η ΜΥΑ/ΛΣ

Ας θυμηθούμε τις έλεγε η κατάπτυστη ανακοίνωσή του..που είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο eglimatikotita..

“Τα αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία.

Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι.

Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων.

Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.

Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού.

Πέτρος Κωνσταντίνου
Συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ”

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/07/blog-post_8398.html#ixzz2kFNqwVqR

1 Comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

One Response to Ποινική δίωξη κατά του Π.Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ασυναρτησίες περί “αποσπασμάτων θανάτου” της ΕΛ.ΑΣ.

  1. Pingback: Ποινική δίωξη κατά του φίλου του Πακιστάν και των αλβανών παραστρατιωτικών εγκληματιών, Πέτρου Κωνσταντίνου, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις ασυναρτ