Ποιος και γιατί κανόνισε τη συνάντηση του Mr Tsipra με τον Πάπα της Ρώμης;

Ποιος και γιατί κανόνισε τη συνάντηση του Mr Tsipra με τον Πάπα της Ρώμης;

Γράφει ο Αντίοχος

Πανηγυρίζει το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση του mister Tsipra με τον Πάπα της Ρώμης, ενώ η ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος παραθέτει δηλώσεις του Πάπα, πασχίζοντας να αποδείξει ότι είναι «προοδευτικός», έστω και… ολίγον.

Ιδού ο πανηγυρικός: «Η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο έχει μια ιδιαίτερη πολιτική σημασία τόσο για τη ριζοσπαστική αριστερά, όσο και για την ίδια την Ελλάδα. Το γεγονός ότι δεν έχει συναντηθεί ξανά ο Πάπας με Ευρωπαίο ηγέτη της αριστεράς, αλλά και το ότι ο Πάπας Φραγκίσκος συναντιέται πρώτη φορά με ‘Έλληνα πολιτικό αρχηγό, είναι ενδεικτικό της νέας φάσης στην οποία έχει εισέλθει η ευρωπαϊκή αριστερά και της διεθνούς αναγνώρισης και εμβέλειας του ΣΥΡΙΖΑ».

Η παραπάνω ανακοίνωση, εκτός από τον σκοπό της συνάντησης (να φανεί ότι ο mister Tsipras είναι… ηγέτης διεθνών προδιαγραφών και όλες οι προσωπικότητες του κόσμου… σκίζονται για να τον συναντήσουν…), δείχνει και τον άνθρωπο που κανόνισε τη συνάντηση. Που δεν είναι βέβαια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όπως παπαγαλίζουν κάποιοι πανύβλακες στα ΜΜΕ, αλλά ο «Ιταλός Παπαδήμος» (και αρχιμασόνος…) Μάριο Μόντι, με τον οποίο έκανε προσφάτως παιχνίδι ο mister Tsipras, στο συνέδριο της «ευρωπαϊκής λέσχης Μπίλντενμπεργκ» που έγινε προσφάτως στη λίμνη του Κόμο.

Ο mister Tsipras δήλωσε πλήρη υποταγή στους διεθνείς αφέντες και σε αντάλλαγμα ο Μόντι του κανονίζει συναντήσεις που ανεβάζουν το κύρος του! Αυτά τα ολίγα, για να ξέρετε τι παιχνίδια παίζονται γύρω μας και το ρόλο έχει έκαστος…

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/poios-kai-giati-kanonise-th-sunanthsh-tou-mr-tsipra-me-ton-papa-ths-rwmhs#ixzz3Dl0rL7wb

Comments Off on Ποιος και γιατί κανόνισε τη συνάντηση του Mr Tsipra με τον Πάπα της Ρώμης;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.