Ποιους και γιατί πολεμάει το Facebook

sharethis sharing button Share

Ποιους και γιατί πολεμάει το Facebook

Απαγόρευση για την Χρυσή Αυγή, κανένα πρόβλημα για τους… “πατριώτες”! Επιτέλους, ξυπνήστε!

Ήταν περίοδος προεκλογική όταν με επίσημη ανακοίνωσή της η εταιρεία του Facebook αποφάσισε την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση:

“27.4.2019: Tο Facebook δεν επιτρέπει πλέον κοινοποιήσεις από τις επίσημες ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής.   Συγκεκριμένα το Facebook μπλοκάρει τις ιστοσελίδες, καθώς όπως αναφέρεται «παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας». Πλέον οποιοσδήποτε προσπαθήσει να κοινοποιήσει περιεχόμενο που έχει δημοσιεύσει η Χρυσή Αυγή, θα του εμφανίσει το εξής μήνυμα: «Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook».”

Την ίδια μέρα, η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, έγραφε:

“ΑΥΓΗ”, 27-4-2019:”Το Facebook δεν επιτρέπει πλέον κοινοποιήσεις από τις επίσημες ιστοσελίδες της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Όπως αναφέρεται οι δύο ιστοσελίδες «παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας». Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο Facebook προχώρησε σε μπλοκάρισμα των σελίδων σελίδας του νεοναζιστικού κόμματος. Έτσι αν κάποιος προσπαθήσει να κοινοποιήσει κάτι που έχει δημοσιεύσει η Χρυσή Αυγή τότε θα του εμφανίσει το εξής μήνυμα: «Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook».”

Αυτό το αντιδημοκρατικό καθεστώς, που δείχνει καθαρά ποιον φοβάται το Σύστημα και σε ποιον επιβάλει λογοκρισία συνεχίζεται. Αντίθετα, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ανενόχλητοι.

Η απορία μας είναι: Υπάρχει ζωή εκτός διαδικτύου; Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι ζωή και πολιτική είναι το διαδίκτυο…

Comments Off on Ποιους και γιατί πολεμάει το Facebook

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.