Πολύ κλάμα ο Πρετεντέρης: Άνοδος για την Χρυσή Αυγή, αυξάνεται η δημοφιλία του Αρχηγού, Νικολάου Μιχαλολιάκου

Κλάμα και οδυρμός ξέσπασε στο πάνελ του γνωστού εκτοξευτή μπουκαλιών – δημοσιογράφου – φανατικού αντιχρυσαυγίτη, Γιάννη Πρετεντέρη, από την δημοσκόπηση της εταιρίας GPO, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του. Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι τα μέσα στα οποία εργάζεται ο Πρετεντέρης έχουν αναλάβει «εργολαβία» την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, όντας στην πρωτοπορία διάδοσης ψευδών ειδήσεως σχετικά με το Κίνημά των Ελλήνων Εθνικιστών. Συνεπώς μπορούμε να φανταστούμε την κατήφεια που επικράτησε στα επιτελεία του καναλιού όταν έμαθαν ότι η δημοσκόπηση δεν μπορούσε να «μαγειρευτεί» περαιτέρω.

Στην δημοσκόπηση φάνηκε εμφανώς και σαφώς ότι η μοναδική πολιτική δύναμη του τόπου που βρίσκεται σε ακμή είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία αυξάνει τα ποσοστά της τόσο σε κινηματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο δημοφιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Σε επίπεδο εθνικών εκλογών τα αποτελέσματα που καταγράφονται είναι τα εξής:

ΝΔ 20% (έναντι 21% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΣΥΡΙΖΑ 20,4% (έναντι 20,5% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,4% (έναντι 7,8% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΚΚΕ 5,9% (έναντι 6% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΠΑΣΟΚ  5,8% (έναντι 6% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
ΑΝΕΛ 5,2% (έναντι 4,5% της μέτρησης Οκτωβρίου 2013)
Αδιευκρίνιστη ψήφος 23,8%

Συνεπώς με την κατάλληλη αναγωγή τα ποσοστά γίνονται:

ΝΔ: 26,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 26,8
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 10,5%
ΚΚΕ: 7,7%
ΠΑΣΟΚ: 7,6%
ΑΝΕΛ: 6,8%

Στην δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, καθώς ενώ όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και ανυποληψία, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ανεβαίνει κατά 1,5% φτάνοντας το 12,9%. Αυτό δείχνει, φυσικά, πρώτον το μαγείρεμα που έπεσε στα ποσοστά των κομμάτων και δεύτερον την επίδραση που έχει στην Ελληνική Κοινωνία η άδικη, αντισυνταγματική και με πολιτικές σκοπιμότητες δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Όπως επισήμανε με πόνο και ο ίδιος ο Πρετεντέρης: “Δυστυχώς μόνο ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανεβαίνει… “.

Αντίστοιχη ερώτηση υπήρχε και για την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές, όπου οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν την Χρυσή Αυγή ως πρώτη δύναμη. Η εμπαθής GPO έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα, τα οποία φυσικά δεν αντέχουν σε καμία έστω επιφανειακή κριτική.

ΝΔ 19,2%
ΣΥΡΙΖΑ 20%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8%
ΠΑΣΟΚ 5,4%
ΑΝΕΛ 5,4
ΔΗΜΑΡ 3,6%
ΚΚΕ 5,6%

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι στις επικείμενες ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι πρώτη δύναμη ενάντια στην γελοία προπαγάνδα των διεφθαρμένων ΜΜΕ. Στην ίδια δημοσκόπηση οι πολίτες δείχνουν φανερά το κύμα ανόδου που θα έχει συντόμως η Χρυσή Αυγή, αφού ανεβαίνει ραγδαία το ποσοστό των πολιτών  που δηλώνουν απογοητευμένοι από την κυβέρνηση (62,8% έναντι 61% της προηγούμενης μέτρησης) και από την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ (70,1% έναντι 60,4% της προηγούμενης μέτρησης, δηλαδή σχεδόν 10% αρνητική αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ).

Αυτό δείχνει ότι οι πολίτες αναζητούν κάποιον αληθινό για να τους βγάλει από την κρίση και ήδη απευθύνονται στην Χρυσή Αυγή, όπως δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις. Βέβαια τα παπαγαλάκια του συστήματος ήδη προσπαθούν να εμφανίσουν την «εναλλακτική» στο πρόσωπο των «58» νεοπασόκων, όμως ο κόσμος έχει καταλάβει προ πολλού το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kai-sthn-anatroph-tou-pretenterh-anebainei-h-chrush-augh#ixzz2mQiilslX

Comments Off on Πολύ κλάμα ο Πρετεντέρης: Άνοδος για την Χρυσή Αυγή, αυξάνεται η δημοφιλία του Αρχηγού, Νικολάου Μιχαλολιάκου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.