Ποτάμι ανθελληνισμού: «Έκαναν θηριωδίες το 1821 οι Έλληνες»


Κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί πως το αντεθνικό Καθεστώς και η κρατικοδίαιτη ελίτ των ψευδοσοφών της μεταπολίτευσης δρα σε κάθε της ενέργεια προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων του διεθνούς σιωνισμού. Τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και κατ’ επέκταση του Έθνους μας, όχι μόνον αφήνονται ανυπεράσπιστα αλλά επιπλέον θίγονται από τους ίδιους τους ταγούς της πολιτικής και του «πνεύματος».
Σ’ αυτό το πνεύμα της λεγόμενης «πολιτικής ορθότητος», ο διεθνιστής αριστερός ψευτοδιανοούμενος Ν. Δήμου δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει το αντεθνικό του δηλητήριο με αφορμή την Εθνεγερτήριο Επανάσταση του 1821. Την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζει «πανεθνικό εμφύλιο» κατά τον οποίο οι Έλληνες προχώρησαν σε θηριωδίες εις βάρος των «δύστυχων» Εβραίων (μεγάλος ο καημός δεξιούληδων και αριστεριστών για τον «εκλεκτό» λαό).
Το ανθελληνικό παραλήρημα του συνεταίρου του δημοσιογράφου Σ. Θεοδωράκη στο κόμμα-παρωδία «Ποτάμι» ξεκινά με τα γνωστά σύνδρομα καταδίωξης που κατατρέχουν τους πραίτορες του ανθελληνικού Καθεστώτος: «δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό – σίγουρα όχι σύντομα. Σήμερα πάντως ένα βιβλίο που θα έγραφε τα αληθινά συμβάντα του 21 θα καιγότανε στην πυρά και ένας καθηγητής που θα το δίδασκε, θα έχανε τη δουλειά του», υποστηρίζει ο γκουρού του ανθελληνισμού.
Εκείνος που ελεύθερα προσβάλλει τα ιερά και τα όσια του Ελληνικού Έθνους και κατασυκοφαντεί ατιμώρητα τους Ήρωες του Γένους, ενώ την ίδια ώρα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού, Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους βιβλία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή έργα τα οποία έφεραν την υπογραφή Αξιωματικών της Επταετίας!
Κατά τ’ άλλα, ο Δήμου επιχειρεί απεγνωσμένα να πείσει τον Λαό μας πως την ιστορική αλήθεια κατέχουν οι στρατευμένοι ψευδοϊστορικοί της αριστεράς πανούκλας (όπως ο ίδιος, η Δραγώνα, η Ρεπούση), οι οποίοι μάλιστα «υφίστανται» τις κρατικές διώξεις. Ουδέν ψευδέστερον τούτου: το μόνο το οποίο υφίστανται είναι τη λαϊκή χλεύη και κατακραυγή για την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, την οποία επιδιώκουν διακαώς για να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους, υπό την ενθάρρυνση μάλιστα του Καθεστώτος.
Δεν αξίζει καν τον κόπο να αναπαράγουμε τις φαιδρότητες του Δήμου. Ενδεικτικά μονάχα θα παραθέσουμε κομμάτι του άρθρου του, για να διαπιστώσουν οι Έλληνες το μίσος των καθεστωτικών πραιτόρων, των πρωταγωνιστών του μεταπολιτευτικού σκοταδισμού: «Στην Επανάσταση έγιναν πράξεις θηριωδίας εκ μέρους των Ελλήνων. Στην κατάληψη της Τριπολιτσάς σφάχτηκαν πάνω από 30.000 άμαχοι – ανάμεσά τους πολλοί Εβραίοι που ήταν αμέτοχοι στον αγώνα. Λόγος: το πλιάτσικο». Ούτε λόγος φυσικά για τα πάνδεινα που υπέφερε ο ελληνικός πληθυσμός από τους οθωμανούς και εβραίους, δεινά τα οποία ακριβώς προκάλεσαν την μεγίστη των αντιδράσεων από το ένοπλο κι επαναστατημένο Έθνος. Εντούτοις, προκαλεί εύλογη απορία η αποσιώπηση σφαγών εις βάρος των επαναστατημένων Ελλήνων. Αρκεί να υπενθυμίσουμε επιγραμματικά τη σφαγή της Χίου, των Ψαρών, τα γεγονότα του Μεσολογγίου, την αυτοθυσία των γυναικών του Σουλίου στο Ζάλογγο.
Η εθνική αποδόμηση είναι έργο το οποίο έχει αναλάβει η μαρξιστοειδής διανόηση με εκφραστές συμπλεγματικούς καλοπληρωμένους αριστερούς τύπου Δήμου και Ρεπούση. Απολαμβάνοντας της ανοχής και οικονομικής ενίσχυσης ενός Καθεστώτος βαθύτατα μισελληνικού, αγωνίζονται μανιωδώς να εκριζώσουν οτιδήποτε εθνικό σε τούτη την Πατρίδα.
Θα μας βρουν μπροστά τους! Η Εθνική Αντίσταση είναι η απάντηση στους δειλούς και τους προσκυνημένους του Παρελθόντος και του Παρόντος και η Χρυσή Αυγή είναι η δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία τους!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/potami-anthellhnismou-ekanan-thhriwdies-to-1821-oi-ellhnes#ixzz2x9mRUs9X

Comments Off on Ποτάμι ανθελληνισμού: «Έκαναν θηριωδίες το 1821 οι Έλληνες»

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.