ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ; Ανηλεές ξύλο και μολότοφ στους αστυνομικούς!

Aνηλεές ξύλο τρώνε οι αστυνομικοί σε όλες τις συγκεντρώσεις των αναρχικών, αντιεξουσιαστών, ακροαριστερών και λοιποί κουκουλοφόροι στις διάφορες συγκεντρώσεις ανά την επικράτεια με αφορμή την πέμπτη επέτειο του θανάτου του 16χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το ξύλο άρχισε να πέφτει από τα Προπύλαια κατά την διάρκεια της μαθητικής συγκέντρωσης για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με τον διοικητή της Τροχαίας να είναι τραυματίας και άλλους 3-4 να τρώνε “το ξύλο της αρκούδας”

Συγκεκριμένα, περίπου 30 κουκουλοφόροι που βγήκαν από την μαθητική και φοιτητική συγκέντρωση στα Προπύλαια, επιτέθηκαν σε ομάδα αστυνομικών. Κατάφεραν να φτάσουυν τον διοικητή της Τροχαίας τον  οποίο “μαύρισαν” στο ξύλο. Οι άλλοι ξέφυγαν με απλούς ξυλοδαρμούς..

Επίσης μαθητές στο Αιγάλεω που έκαναν πορεία για την επέτειο κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω και κάποιος εξ αυτών πέταξε βόμβα μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα και ακολούθησε πετροπόλεμος. Το τμήμα πολιορκείται αυτη την στιγμή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι μαθητές παραμένουν συγκεντρωμένοι κοντά στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω και επικρατεί ένταση.

Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει, ίσως γιατί δεν υπάρχουν δεξιοί ανάμεσά τους για να πάνε στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της “εγκληματικής οργάνωσης”…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Comments Off on ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ; Ανηλεές ξύλο και μολότοφ στους αστυνομικούς!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.