Προαναγγελία νέων μέτρων και μειώσεων από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου

Προαναγγελία νέων μέτρων και μειώσεων από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου

Πολλές φορές το επικοινωνιακό επιτελείο μίας κυβέρνησης, καλείται να προλειάνει το έδαφος πριν έρθουν οι πραγματικές κινήσεις της κυβερνήσεως, ιδιαιτέρως αν αυτές πρόκειται να προκαλέσουν κοινωνική αναταραχή και δυσαρέσκεια. Έτσι το προαναφερθέν επικοινωνιακό επιτελείο αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρουσιάσει τις κινήσεις της κυβερνήσεως, πριν ακόμα αυτές γίνουν, στο κοινό και βεβαίως να τις ενδύσει με έναν μανδύα που θα προλάβει ή και θα αντιστρέψει την προβλεπόμενη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Ένα κομμάτι από το προαναφερθέν «επικοινωνιακό επιτελείο» της ΝΔ είναι και το σαμαρικό “antinews”, που διαφημίζεται από την κομματική εφημερίδα και ρυπαρή φυλλάδα «Ελεύθερος Τύπος» και ενίοτε σε αυτό αρθρογραφούν επωνύμως οι εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Φαήλος Κρανιδιώτης και Χρύσανθος Λαζαρίδης. Πρόκειται για μία ιστοσελίδα στην οποία αποτυπώνεται με σαφήνεια η κυβερνητική θέση και κατά καιρούς εκεί μπορούμε να ιχνηλατήσουμε στην σκέψη του επιτελείου του πρωθυπουργού.

Στην εν λόγω ιστοσελίδα, λοιπόν, παρουσιάστηκε ένα άρθρο που εξέφραζε την ανησυχία του για την ύπαρξη της συγκυβέρνησης στο μέλλον και παρουσίαζε εν τάχει τους σκόπελους που έχει να ξεπεράσει η συγκυβέρνηση, προκειμένου να φτάσει όχι μέχρι το 2016 (αυτό ούτε ο Σαμαράς δεν το πιστεύει…), αλλά μέχρι το τέλος του έτους. Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορούμε να δούμε την ανησυχία των νεοδημακρατών σχετικά με τους επίδοξους «αντάρτες», οι οποίοι εμπρός στην βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να ξαναβγούν βουλευτές με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αποφασίζουν να αυτομολήσουν προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά.  Μπορούμε να δούμε και άλλα προβλήματα όπως το σχέδιο αλά ΕΡΤ που ετοιμάζει ο Γεωργιάδης για τον ΕΟΠΥΥ, αλλά και άλλα.

Μέσα σε αυτά τα άλλα βλέπουμε και την ηχηρή διάψευση της κυβερνητικής προπαγανδιστικής γραμμής ότι «δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα». Εκεί ευθαρσώς τα παπαγαλάκια της ΝΔ κάνουν λόγο όχι μόνο για τα μέτρα που έχουν ήδη ψηφιστεί και θα εφαρμοστούν, αλλά και για άλλα θα έρθουν. Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στο άρθρο «μπορεί ο προϋπολογισμός να μην προβλέπει νέα μέτρα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μέτρα»ενώ στο τέλος παραδέχεται και κάτι άλλο ακόμη χειρότερο: «Άσε δε που κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα αλλάξει ο προϋπολογισμός.». Μέσα στην εν λόγω παράγραφο γίνεται λόγος για τον φόρο ακινήτων, τις μειώσεις στις συντάξεις που θα έρθουν συντόμως και σε πολλά άλλα που η κυβέρνηση θα επιβάλλει, αλλά προσπαθεί να διαχειριστεί.

Συνεπώς, οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στην κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία είναι όπως πάντα ψευδής. Συντόμως έρχονται νέα αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, από την χούντα Βενιζέλου Σαμαρά. 

Υ.Γ. Για να καταλάβετε την διαπλοκή του φιλο-σαμαρικού Antinews με τον καθεστωτικό Τύπο ενημερώνουμε ότι παρόμοιο δημοσίευμα με άλλο τίτλο φιλοξενείται στην εφημερίδα του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proanaggelia-newn-metrwn-kai-meiwsewn-apo-ta-papagalakia-tou-majimou#ixzz2mEptCBdq

Comments Off on Προαναγγελία νέων μέτρων και μειώσεων από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.