Προαναγγελία νεοδημοκράτικης δικτατορίας από τα “παπαγαλάκια”;

Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο, για την δημοκρατία, άρθρο δημοσιεύτηκε στο γνωστό ιστότοπο που απηχεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και φιλοξενεί πάμπολλα άρθρα συμβούλων του πρωθυπουργού. Το άρθρο αναφέρεται στην συνέχεια των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και σε ένα σημείο του κάνει λόγο και για αυτά που συντόμως θα ζήσει η Ελλάδα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ, ότι έχει επέλθει το πλήρωμα του χρόνου για μια ευρύτατη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Η πατρίδα μας χρειάζεται ένα νέο Σύνταγμα εναρμονισμένο στις προκλήσεις των καιρών το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Έχουν διατυπωθεί πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, παρέλκει να τις επαναλάβουμε.

Το πλαίσιο λειτουργίας των κομμάτων πρέπει να επανεξεταστεί.

Η σχέση μεταξύ Εκτελεστικής, Νομοθετικής και Δικαστικής εξουσίας να δομηθεί σε νέες βάσεις.»

Τη σήμερον ημέρα θεωρητικώς οι τρεις αυτές εξουσίες είναι διαχωρισμένες. Στην πραγματικότητα, βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όπως γίναμε μάρτυρες η εντολή της νομοθετικής εξουσίας μεταβιβάζεται και εκτελείται απευθείας από την νομοθετική και την δικαστική, μέσω εκβιασμών και ψευδομαρτύρων.

Μήπως η συνταγματική αναθεώρηση πρόκειται να επικυρώσει αυτή την πραγματικότητα που σήμερα βιώνουμε; Μήπως στο μέλλον ο Σαμαράς αντί για πρωθυπουργός θα καλείται «Σαμάνος» ή «Μέγας Αρχιερεύς»; Μήπως ο Σαμαράς σκοπεύει σε υπερεξουσίες και μας προειδοποιεί μέσω των γαλάζιων παπαγάλων του;

Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια που συνοδεύουν το άρθρο  και είναι γραμμένα από Νεοδημοκράτες, αποτελούν κόλαφο για την συγκυβέρνηση, αφού όλοι καταλαβαίνουν τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν γίνει διώξεις εναντίον του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, για τα πολλαπλά εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Αντιλαμβάνεται όλος ο κόσμος την πολιτική φύση των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proanaggelia-neodhmokratikhs-diktatorias-apo-ta-papagalakia#.UlLeiBbic8s#ixzz2h3OBoMaS

Comments Off on Προαναγγελία νεοδημοκράτικης δικτατορίας από τα “παπαγαλάκια”;

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.