Προκαταρκτική εξέταση για την Χρυσή Αυγή, ασυλία για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Καμία έρευνα δεν έχει γίνει ακόμα για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας με τις εγκληματικές οργανώσεις του Τσοχατζόπουλου και του Παπαγεωργόπουλου, τα μαύρα ταμεία του Τσουκάτου και του Μαντέλη, τους εγκληματίες κρανοφόρους του ΚΚΕ και τους προστατευόμενους τρομοκράτες του Σύριζα. 

Η Χρυσή Αυγή σέβεται απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένει την εξέλιξη και την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας που θα αποδείξει ότι: οι κατηγορίες της κυβέρνησης είναι απολύτως αβάσιμες, στοχεύουν στην τρομοκράτηση των πολιτών και τη μείωση της εκλογικής μας επιρροής.

Σύμφωνα με τον αθηναϊκό πρακτορείο: Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για την υπόθεση των 32 δικογραφιών που έχει αποστείλει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας και αφορούν μέλη της Χρυσής Αυγής. Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη, ο οποίος θα ενεργήσει ταχύτατη ανάκριση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν, εκτός των άλλων αδικημάτων, έχει συσταθεί εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τον άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Ο κ. Βουρλιώτης, θα υποβάλει στο τέλος αιτιολογημένο πόρισμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prokatarktikh-ejetash-gia-thn-chrush-augh-asulia-gia-ta-kommata-ths-kleptok#.Uj8I78bIbSI#ixzz2fdQ3OvWg

Comments Off on Προκαταρκτική εξέταση για την Χρυσή Αυγή, ασυλία για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.