Προχωρούν στην αντικατάσταση των Ελλήνων οι Συριζαίοι – Κυνική δήλωση υπουργού Ξυδάκη: Με τους “πρόσφυγες” θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Προχωρούν στην αντικατάσταση των Ελλήνων οι Συριζαίοι - Κυνική δήλωση υπουργού Ξυδάκη: Με τους “πρόσφυγες” θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύπταμε την φριχτή διαπίστωση του Μητροπολίτη Γαβριήλ για το σχέδιο του ΟΗΕ να αντικαταστήσει τους Έλληνες με λαθρομετανάστες. Το φριχτό αυτό σχέδιο έσπευσε να διαφημίσει στον Ελληνικό Λαό και να γίνει ουσιαστικά «λαγός» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός μιλώντας στα Παραπολιτικά fm είπε:

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν».

Η κυβέρνηση των δοσίλογων, που απεργάζονται μαζί με την Μέρκελ και τους λοιπούς διεθνείς τοκογλύφους τον θάνατο του Ελληνισμού, λένε ευθαρσώς ότι σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με αλλοδαπούς.

Και συνεχίζει ο υπουργός: «Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους. Τέτοιο καταφύγιο έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. 

Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα; Εγώ λέω ότι η Ελλάδα έχει μεγάλα προβλήματα, έχει καταρχάς ανεργία και ύφεση το οποίο είναι ένα δομικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ωστόσο μπορεί να ενσωματώσει ανθρώπους».

Δεν θα υπεισέλθουμε στο ζήτημα, κατά πόσον ενσωματώθηκαν οι Αλβανοί. Θα αφήσουμε τα στατιστικά στοιχεία περί εγκληματικότητας να μιλήσουν. Το πραγματικά φριχτό, όμως, είναι η υποκρισία. Θεωρούν ότι θα λύσουν το δημογραφικό με τους αλλοδαπούς την ίδια ώρα που φορολογούν τις ελληνικές οικογένειες, θεωρούν τεκμήριο τα παιδιά και οδηγούν στην φτώχεια τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στα σκοτεινά σχέδια της παγκοσμιοποίησης και θα αγωνιστεί να παραμείνει ζωντανός ο Ελληνισμός στους σκοτεινούς αυτούς καιρούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prochwroun-sthn-antikatastash-twn-ellhnwn-oi-surizaioi-kunikh-omologia-upou#ixzz41apOwHCt

Comments Off on Προχωρούν στην αντικατάσταση των Ελλήνων οι Συριζαίοι – Κυνική δήλωση υπουργού Ξυδάκη: Με τους “πρόσφυγες” θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.