Προ των πυλών της βουλής ο πρώτος έγχρωμος βουλευτής, με την ευγενική χορηγία της ΝΔ!

Όλα τα’ χουμε και τι μας λείπει, τι μας λείπει; Ένας «έγχρωμος» βουλευτής μας λείπει!

Γι’ αυτό, λοιπόν, θα φροντίσει η ευρισκόμενη στην πρωτοπορία του… αντιρατσισμού Νουδούλα, να μας τον παράσχει!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ (ή μήπως σκόπιμη διαρροή;) της πάντα πολύ καλά πληροφορημένης –εκ των έσω- «Καθημερινής», που αναγγέλλει το… χαρμόσυνο γεγονός: 

«Ο πρώτος Έλληνας έγχρωμος βουλευτής

Είναι πολύ πιθανόν η επόμενη Βουλή να έχει τον πρώτο έγχρωμο Έλληνα βουλευτή. Όπως πληροφορούμαι, η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Σπύρος Χαγκαμπιμάνα στη Β΄ Πειραιά είναι ειλημμένη. Ο Χαγκαμπιμάνα, για τον οποίο σας έχω ξαναγράψει, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση: έχει σπουδάσει στην Ελλάδα, καθώς ήρθε αρχικά για να φοιτήσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τελικά παρέμεινε συνεχίζοντας τις σπουδές του και στη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου μάλιστα είχε εμπλακεί με την πολιτική, καθώς ήταν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Αργότερα επέστρεψε στην πατρίδα του, στο Μπουρούντι, όπου το καθεστώς όμως τον φυλάκισε. Με τη βοήθεια των ελληνικών αρχών και προσωπικά τότε του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά αποφυλακίστηκε και από το 2016 επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται στη Γενική Γραμματεία Μετανάστευσης και στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές εξελέγη πρώτος σε σταυρούς σύνεδρος στη Β΄ Πειραιά, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να ονειρεύεται πως μπορεί να είναι στην επόμενη Βουλή. Από πλευράς Ν.Δ. η στήριξη είναι δεδομένη στον 50χρονο Σπύρο, που με κάθε ευκαιρία δείχνει την αγάπη του στην πατρίδα μας, που έγινε και δική του…».

(ΥΓ) 1: Και μην ξεχνάτε πατριώται: και στις επόμενες εκλογές «δαγκωτό» Νουδού, για να μην ξαναβγει ο Τσίπρας και μας… αφελληνίσει!

(ΥΓ) 2: Κι όταν αποκτήσουμε επιτέλους «έγχρωμο» βουλευτή, ας φροντίσει ο… πολυχρονεμένος μας Κυριάκος ν’ αποκτήσουμε και τουλάχιστον έναν μαύρο εύζωνα, για να το χαρεί και ο «θέλω να δω μαύρο εύζωνα» Μπογδάνος του!

Comments Off on Προ των πυλών της βουλής ο πρώτος έγχρωμος βουλευτής, με την ευγενική χορηγία της ΝΔ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.