Πρώτες εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη Χούντα Σαμαρά

Πρώτες εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη Χούντα Σαμαρά

Παρά την πολεμική τακτική του συστήματος με την απαγόρευση της προγραμματισμένης νόμιμης εκδήλωσης που είχε προαναγγείλει η Χρυσή Αυγή, εκατοντάδες Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κινήματος, σπάζοντας τη συνομωσία της σιωπής για ακόμη μία φορά. Ενώ οι κεντρικότεροι δρόμοι γύρω από τα γραφεία του Κινήματος παρέμειναν κλειστοί και η απαγόρευση ήρθε λιγότερο από ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μαζικότατη.

Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής βροντοφώναξαν συνθήματα κατά της γενοκτονίας των Ελλήνων της Πόλης, το 1955, σαν σήμερα, που ο “κύριος” Σαμαράς “ξέχασε” να αναφέρει στη σημερινή του ομιλία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνθήματα ενάντια στην αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματός μας, καθώς και για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, που ο πρωθυπουργός θυμάται μόνο όταν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ψηφοθηρικούς λόγους, χαρακτήρισαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικό οπτικοακουστικό υλικό για την εκδήλωση θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prwtes-eikones-apo-th-sugkentrwsh-diamarturias-sth-thessalonikh-enantia-sth#ixzz3CYeDCn3I

Comments Off on Πρώτες εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη Χούντα Σαμαρά

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.