Πρώτη ανταπόκριση από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο

Πρώτη ανταπόκριση από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το Συνέδριο, υπό την αιγίδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με τίτλο «Η Ευρώπη προ των ευθυνών της: 31 χρόνια μετά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους», με την συμμετοχή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και προσκεκλημένους Ευρωβουλευτές αλλά και διάφορους άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Το μήνυμα ήταν σαφές, καθώς για πρώτη φορά ακούστηκαν τόσο ξεκάθαρα λόγια μέσα στις αίθουσες του Ευρωκοινοβουλίου, ότι η Κύπρος αποτελεί την εμπροσθοφυλακή ολάκερης της Ευρώπης μπρος στις ορδές του βάρβαρου τούρκου που καιροφυλακτεί. Οι Έλληνες Εθνικιστές έπραξαν αυτό που κανείς από τους πολιτικάντηδες μας τόσα χρόνια δεν μπόρεσε να κάνει. Να διατρανώσουν το αίτημα ολάκερου του Κυπριακού Ελληνισμού, για απελευθέρωση της Κύπρου, μακριά από μειοδοτικές λύσεις ομοσπονδίας και κίβδηλων Ελληνοτουρκικών φιλιών.

Η Ευρώπη πήρε για πρώτη φορά το μήνυμα ότι η πατρίδα μας είναι Ελληνική και πρέπει επιτέλους το Κυπριακό να αντιμετωπιστεί ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πάτησε πόδι στην Ευρώπη και έδειξε πραγματικά ότι μπορεί και τολμά. Κάνει πράξη όλα όσα δεν μπορούν να κάνουν οι έμμισθοι, καλοπληρωμένοι, Ευρωβουλευτές και πολιτικάντηδες μας.

Ακολουθεί εκτενέστερη ανταπόκριση…

Ε.ΛΑ.Μ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prwth-antapokrish-apo-to-eurwkoinoboulio#ixzz3Ih8kq95I

Comments Off on Πρώτη ανταπόκριση από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.