Πόλη ισλαμιστών λαθρομεταναστών έχει σκοπό να στήσει η ΝΔ στον… Έβρο!

Πόλη ισλαμιστών λαθρομεταναστών έχει σκοπό να στήσει η ΝΔ στον… Έβρο!

Είναι εθνικά επικίνδυνοι και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Είναι δυνατόν να έχουν σκοπό να στήσουν “δομή φιλοξενίας” χιλιάδων ανθρώπων και μάλιστα ισλαμιστών στα σύνορά μας; Και όμως είναι! 

Όπως έγινε γνωστό,  επεκτείνεται η «δομή φιλοξενίας» λαθρομεταναστών στο μεθοριακό φυλάκιο Ορεστιάδας με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Χίου και της συζήτησης με τους επικεφαλής των παρατάξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες η χωρητικότητα της δομής θα αυξηθεί από τα 500 άτομα τουλάχιστον στα 1.000 μπορεί και στα 5.000 χιλιάδες.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το νομό Έβρου ο κ. Μηταράκης, δήλωσε ξεκάθαρα ότι η Κυβέρνηση προχωράει στην επέκταση της υπάρχουσας δομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, δηλαδή του ΚΥΤ και του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, που αυτή την στιγμή φιλοξενούν περίπου 500 αλλοδαπούς, ώστε να έχει χωρητικότητα ταυτόσημη με αυτή της Σάμου, όπου θα φιλοξενούνται πάνω από 5.000 αλλοδαποί.

Επίσης ο προγραμματισμός της Κυβέρνησης για την Σάμο σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, προβλέπει η “κλειστή” υπό κατασκευήν Δομή θα επεκταθεί και θα γίνει χωρητικότητας: 5.000 ατόμων.

Comments Off on Πόλη ισλαμιστών λαθρομεταναστών έχει σκοπό να στήσει η ΝΔ στον… Έβρο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.