Πόνεσε τον συριζαίο Δρίτσα η Νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά – Απειλεί να γεμίσει την πόλη με λαθρομετανάστες!

Πόνεσε τον συριζαίο Δρίτσα η Νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά - Απειλεί να γεμίσει την πόλη με λαθρομετανάστες!

Η επιτυχημένη παρέμβαση και η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, με την οποία αποτράπηκε η μετεγκατάσταση και η πρόσληψη 6.000 λαθρομεταναστών στην πόλη προκάλεσε αναταράξεις στους ανθέλληνες συριζαίους.

Η ματαίωση των νεοταξίτικων σχεδίων τους από τις επιτυχημένες παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής για δημογραφική αλλοίωση της Πατρίδας μας από τις ορδές λαθρομεταναστών έχει κάνει τους συριζαίους στην κυριολεξία να “λυσσάνε”.

Έτσι ο γνωστός για την λαθρομεταναστευτική του ρητορική, Δρίτσας απέστειλε επιστολή σε ιστοσελίδα του Πειραιά με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής και την ματαίωση του προγράμματος να μετατραπεί η πόλη σε γκέτο λαθρομεταναστών.

Επιπλέον, απειλεί ότι “είναι βέβαιος ότι κάθε σχέδιο ή πρόγραμμα για την ομαλή και δημιουργική ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Πειραϊκή κοινωνία και οικονομία βρίσκει σύμφωνη στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δημοκρατικού Πειραιά...”.

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στέκεται δυναμικά στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση!

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής: Ακυρώθηκε η μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών στην πόλη του Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-dritsa-enantia-sthn-boulhsh-tou-peiraikou-laou-tha-gemisoum#ixzz4g1ITMaCp

Comments Off on Πόνεσε τον συριζαίο Δρίτσα η Νίκη της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά – Απειλεί να γεμίσει την πόλη με λαθρομετανάστες!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.