Ραδιούργοι της ψοφοδεξιάς τζάμπα κουράζεστε και πετάτε λεφτά – Η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται!

Ραδιούργοι της ψοφοδεξιάς τζάμπα κουράζεστε και πετάτε λεφτά - Η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται!

Μία νέα μεγάλη σε ένταση και κοστοβόρα ηλεκτρονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής σε συνέχεια της χθεσινής.

Τα υπόγεια του Μαξίμου και πιθανότατα και της Κατεχάκη βρίσκονται σε πανικό και έχουν ενεργοποιήσει τους καλύτερους και πιο ακριβούς χάκερς για να “ρίξουν” το μοναδικό ελεύθερο βήμα της Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο, την ιστοσελίδα xagr.net.

Πρόκειται για μια επίθεση DDoS τύπου «layer 7», μια από τις πιο περίπλοκες ηλεκτρονικές επιθέσεις που μεταμφιέζονται για να μοιάζουν με νόμιμη διαδικτυακή κυκλοφορία, στοχεύοντας συγκεκριμένες περιοχές μιας ιστοσελίδας, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την ανίχνευση τους. Οι Συναγωνιστές που ασχολούνται με τον σχεδιασμό και την ασφάλεια της Ιστοσελίδας κατάφεραν να αποτρέψουν και αυτήν την επίθεση, ισχυροποιώντας το τείχος προστασίας.

Στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα στους σκευωρούς πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα και οι χειρότεροι εφιάλτες τους θα έχουν γίνει πραγματικότητα. Το βράδυ των εκλογών θα ξοφλήσουν οριστικά.

Μετά θα τους αναλάβει η Δικαιοσύνη…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/radiourgoi-ths-psofodejias-tzampa-kourazeste-kai-petate-lefta-h-fwnh-ths-ch#ixzz3OR32Ss7h

Comments Off on Ραδιούργοι της ψοφοδεξιάς τζάμπα κουράζεστε και πετάτε λεφτά – Η φωνή της Χρυσής Αυγής δεν φιμώνεται!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.