Ρεσιτάλ υποκρισίας με την διαφορετική αντιμετώπιση των ομιλιών της Χρυσής Αυγής με τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ

Ρεσιτάλ υποκρισίας με την διαφορετική αντιμετώπιση των ομιλιών της Χρυσής Αυγής με τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και στην μόνιμη στήλη «Ριπές» ο Χρήστος Μπολώσης, υπό τον τίτλο «Αναλώσιμοι αστυνομικοί και ρεσιτάλ υποκρισίας», γράφει τα εξής:

«Το έχουμε ξαναπεί ότι η υποκρισία σε αυτόν τον τόπο περισσεύει. Θυμόσαστε όταν ο Κασιδιάρης ύψωνε λίγο τον τόνο της φωνής του τι γινόταν στη Βουλή; Έως και για τάγματα εφόδου μιλάγανε, που εξαπέλυε ο Χίτλερ από την Καγκελαρία. Είδα χθες στη «δημοκρατία» φωτογραφίες από την επίθεση των καρατέκα παιδιών του ΠΑΜΕ (λέγε με ΚΚΕ) που με δολοφονικά επαγγελματικά χτυπήματα επιχειρούσαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς. Όμως, το τραγικό γεγονός πέρασε ή στα ψιλά ή πνίγηκε από τα δημοκρατικά ΜΜΕ. Προφανώς αυτά ήταν χτυπήματα για τη δημοκρατία, την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών. Α, και κάτι άλλο, κύριε αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ. Ούτε μία σύλληψη. Τα ίδια με τον προκάτοχό σας και εσείς; Αυτές τις εντολές δίνει ο κύριος Χρυσοχοΐδης; Αμ, αυτά έκανε και η σ. Γεροβασίλη. Μάλλον οι αστυνομικοί είναι αναλώσιμοι…»

Ο Μπολώσης δεν έγραψε τίποτα άλλο από τα αυτονόητα. Όλοι αυτοί που τις γεμάτες αλήθεια δυναμικές ομιλίες των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις βαφτίζανε ως «πρακτικές ταγμάτων εφόδου» τώρα, σιωπούν ένοχα για τις ξεκάθαρα δολοφονικές ενέργειες του «κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας», όπως χαρακτηριστικά είχε αποκαλέσει το ΚΚΕ ο Γεώργιος Παπανδρέου. Εξ ου και το ρεσιτάλ υποκρισίας που εύστοχα αναφέρεται στον τίτλο του κειμένου αυτού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Comments Off on Ρεσιτάλ υποκρισίας με την διαφορετική αντιμετώπιση των ομιλιών της Χρυσής Αυγής με τους τραμπουκισμούς του ΚΚΕ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.