Ρουσφέτι μετά μουσικής: Συριζαία επιμελήτρια για την μουσική στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ με μισθό 3.900 ευρώ!

Ρουσφέτι μετά μουσικής: Συριζαία επιμελήτρια για την μουσική στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ με μισθό 3.900 ευρώ!

Οι μετρητές περιστεριών στην Μόσχα ήταν ο τρόπος με τον οποίο το σταλινικό καθεστώς επεχείρησε να εμφανίσει μία δήθεν αντιμετωπίση της ανεργίας, πίσω στην περίοδο του Μεσοπολέμου.

Οι απόγονοι του Στάλιν και του Μάο στις μέρες μας αποδεικνύονται πολύ πιο ευρηματικοί, έχοντας – βέβαια –να συμβουλεύονται τα έργα και τις ημέρες των αρχιλαμογιών της ΝΔ και του Πασόκ.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, μέλος του Σύριζα Πεντέλης προσλήφθηκε στον ΟΑΣΑ με την αρμοδιότητα να ετοιμάζει το… μουσικό πρόγραμμα για τα λεωφορεία και τα τρόλεϋ, με την προφανή υποσημείωση ότι τα λεωφορεία και τα τρόλευ δεν διαθέτουν τα απαραίτητα ηχοσυστήματα.

Η συγκεκριμένη «δουλειά» αμοίβεται με 3900 ευρώ και η σύμβαση είναι για δύο μήνες μόνο, προφανώς για να πάει μετά η συντρόφισσα για διακοπές να ξεκουραστεί!

Δείτε το έγγραφο της πρόσληψης:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-einai-anekdoto-surizaia-epimelhtria-gia-thn-mousikh-sta-lewforeia-ebale#ixzz4NShaF4Kk

Comments Off on Ρουσφέτι μετά μουσικής: Συριζαία επιμελήτρια για την μουσική στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ με μισθό 3.900 ευρώ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.