Σαμαράς ΤΕΛΟΣ: Τον εγκατέλειψε και ο Ψυχάρης – Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η επόμενη κατάσταση

Σαμαράς ΤΕΛΟΣ: Τον εγκατέλειψε και ο Ψυχάρης - Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η επόμενη κατάσταση

Μπορεί ο ήδη ξοφλημένος πρωθυπουργός Σαμαράς να έχει ψευδαισθήσεις (ως και παραισθήσεις) ότι θα κρατηθεί για λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία, αλλά όλοι οι υπόλοιποι μέχρι και τα πρότινος δεκανίκια του τον εγκαταλείπουν με γοργούς ρυθμούς.

Ύστερα από μια σειρά συνεχόμενων “αδειασμάτων” από Μέρκελ, Καραμανλή, Ντόρα, Παπούλια και Βενιζέλο, ήρθε σήμερα και η χαριστική βολή εκ των έσω και δη από τον Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος είναι κατ΄ ουσίαν ο εκπρόσωπος του μιντιακού κατεστημένου στην ψοφοδεξιά.

Ο πρώην πια βουλευτής της ΝΔ παραιτήθηκε, καταγγέλλοντας ένα “πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα”. Ο… τζάμπα μάγκας Ψυχάρης αφού ψήφισε το τελευταίο νομοσχέδιο της τελειωμένης συγκυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια αποχώρησε από τη Βουλή, ενώ συνεργάτης του μοίρασε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες την ανακοίνωση παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα.

Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αποφάσισα σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Έπειτα από προβληματισμό μηνών, διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα. Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στην Βουλή το Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.

Έπειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μας. Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό. Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»

Η κίνηση αυτή δεν έχει καμμία άλλη ερμηνεία από την πασιφανής: Το ναυάγιο της ψοφοδεξιάς έχει ήδη πιάσει βυθό και τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι. Μπορεί ο τρελαντώνης να λέει ακόμα και στον ύπνο ότι θα εξαντλήσει την τετραετία (!), αλλά ο εφιάλτης του έχει ήδη γίνει πραγματικότητα.

Σαμαράς… ΤΕΛΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/samaras-telos-ton-egkateleipse-kai-o-psucharhs-etoimazetai-me-gorgous-ruthm#ixzz3J2x9wkPR

Comments Off on Σαμαράς ΤΕΛΟΣ: Τον εγκατέλειψε και ο Ψυχάρης – Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η επόμενη κατάσταση

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.