Σας παρουσιάζουμε το αληθινό πρόγραμμα περιοδειών του Σαμαρά

Σας παρουσιάζουμε το αληθινό πρόγραμμα περιοδειών του Σαμαρά

29 Δεκεμβρίου 2014: Πτώση της Χούντας Σαμαρά και προκήρυξη εκλογών
3 Ιανουαρίου 2015: Σύλληψη Χριστόδουλου Ξηρού ύστερα από αναμονή 3 μηνών
14 Ιανουαρίου 2015: Σύλληψη συνεργατών Χριστόδουλου Ξηρού ύστερα από αναμονή 3 μηνών
20 Ιανουαρίου 2015: Ανακοίνωση ονόματος του «ενοίκου» της Αμφίπολης
25 Ιανουαρίου 2015: Εκλογές!

Την σύλληψη της «Αγγελικής» την εκτιμούμε ότι θα γίνει γύρω στις 17 – 18 Ιανουαρίου ή 23 – 24 Ιανουαρίου.

Οι νεοδημοκράτες δεν τολμούν να βγουν στον Λαό να μιλήσουν. Αυτό που ήταν προφανές, καθώς είναι εξόχως δύσκολο οι υπεύθυνοι για 7000 αυτοκτονίες και εκατομμύρια απελπισμένων να πάνε να ζητήσουν την ψήφο από τα θύματά τους. Έτσι είδαμε κατά πρώτον το φαινόμενο ολόκληροι υπουργοί να κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις σε σπίτια, μιλώντας ενώπιον το πολύ δέκα οπαδών τους.

Όμως υπάρχει και κάτι άλλο, αφού η ΝΔ έχει καταντήσει τις υπηρεσίες του Ελληνικού Λαού προεκλογικά περίπτερα της. Ο λόγος φυσικά για την σημερινή προεκλογική σύλληψη των συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος επίσης πιάστηκε προεκλογικά, αφότου είχε αφεθεί ελεύθερος από την κυβέρνηση.

Η αστυνομία κατά δήλωση των υπευθύνων, παρακολουθούσε επί σειρά μηνών το σπίτι στο οποίο ήταν κρυμμένος ο Ξηρός, ο οποίος είχε μεταμφιεστεί έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή και να μην μπορεί κανείς να τον χάσει. Συνεπώς όχι μόνο γνώριζαν που ακριβώς βρίσκεται, αλλά ήξεραν και τους συνεργούς του, τουλάχιστον τρεις μήνες πρινΠερίμεναν, όμως, υπομονετικά την προκήρυξη των εκλογών για να κάνουν τις συλλήψεις και μάλιστα όχι όλες μαζί, αλλά τμηματικά για να διατηρείται το θέμα στην επικαιρότητα.

Το «τελείωμα» της προεκλογικής εκστρατείας θα γίνει με την ανακοίνωση του ενοίκου της Αμφίπολης, εκτός αν το επικοινωνιακό επιτελείο θεωρήσει ότι η «Αγγελική» θα έχει καλύτερο αντίκτυπο, για να γίνει για «κλείσιμο».

Ό,τι και να κάνουν, όμως, η ήττα είναι αναπόφευκτη, όπως και το ταξιδάκι του Σαμαρά προς την… ηρεμία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sas-parousiazoume-to-alhthino-programma-periodeiwn-tou-samara#ixzz3OntHepSH

Comments Off on Σας παρουσιάζουμε το αληθινό πρόγραμμα περιοδειών του Σαμαρά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.