«Σα να είμαστε ξανά στο 2010», ομολογεί κυβερνητικός αξιωματούχος – Κάτω η χούντα του Μνημονίου

«Σα να είμαστε ξανά στο 2010», ομολογεί κυβερνητικός αξιωματούχος - Κάτω η χούντα του Μνημονίου

Το Βατερλώ των μνημονιακών πολιτικών και την απόλυτη επιβεβαίωση των προειδοποιήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αποτελεί η κυνική ομολογία κυβερνητικού αξιωματούχου στη βρετανική Guardian, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται πως «η Ελλάδα είναι σα να βρίσκεται ξανά στο 2010»!

Η Guardian φιλοξένησε τις δηλώσεις ανώτερου Έλληνα κυβερνητικού αξιωματούχου, ο οποίος τόνισε με έμφαση πως η ελληνική πλευρά δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για τη λήψη νέων μέτρων. «Αν μας υποχρεώσουν να επιβάλλουμε ακόμα και μισό μέτρο περισσότερο, τότε θα γίνει επανάσταση σε τούτη τη χώρα. Είναι τυφλοί;», φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα να διερωτάται ο Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος. Η δήλωση όμως η οποία γκρεμίζει τα παραμύθια της κυβέρνησης Σαμαρά, με τα οποία η κυβέρνηση των υποτακτικών και τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό, ανήκει σε Έλληνα αξιωματούχο που βρίσκεται στις Βρυξέλλες και είναι η εξής: «είναι άσχημα, είναι σα να είμαστε ξανά στο 2010»!

Μετά λοιπόν από χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, δυσθεώρητες μειώσεις μισθών και συντάξεων οι οποίες έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση, μετά από λουκέτα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και κατακόρυφη εκτίναξη της ανεργίας, μετά την ουσιαστική εκμηδένιση της παραγωγής και την παράλυση της οικονομικής ζωής, μετά από αμέτρητες και σκληρότατες θυσίες του Ελληνικού Λαού δεν ήρθε η «ανάπτυξη» την οποία επικαλείται με υπέρμετρη αλαζονεία ο θλιβερός πρωθυπουργός, αλλά η επιστροφή στο έτος 2010!

Το πώς ακριβώς «διαπραγματεύεται» η συγκυβέρνηση των αχρείων, περιγράφεται χαρακτηριστικά στη δήλωση ενός ακόμη κυβερνητικού αξιωματούχου στην βρετανική εφημερίδα: «σε αυτό το σημείο, έχοντας επιτύχει τόσα πολλά, αξίζουμε λίγο περισσότερο σεβασμό»! Αυτό το οποίο αδυνατούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν η κυβέρνηση, τα στελέχη και βεβαίως τα φερέφωνά της, είναι το γεγονός πως η δουλοπρέπεια(το μόνο στοιχείο που επιδεικνύουν οι ελληνικές κυβερνήσεις έναντι της Τρόικα), δεν ήταν ποτέ στην Ιστορία πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Απέναντι λοιπόν σε υποτελείς, ενδοτικούς και δουλοπρεπείς είναι απόλυτα φυσιολογικό να απουσιάζει η οποιαδήποτε ένδειξη σεβασμού. Άλλωστε θα έπρεπε να γνωρίζει η κυβέρνηση της υποτέλειας, πως ο σεβασμός δεν χαρίζεται, αλλά αποκτάται. Και μια κυβέρνηση την οποία περιφρονεί ο ίδιος ο Λαός της, είναι αδιανόητο να τύχει του σεβασμού των ξένων.

Δυστυχώς για την κυβέρνηση που επαιτεί σεβασμό από τους ευρωπαίους εταίρους της αλλά και για τις ορδές των διεθνών τοκογλύφων, ο Ελληνικός Λαός δείχνει πλέον αποφασισμένος να σπάσει τα δεσμά της δουλείας των τόκων, με τα οποία τον αλυσόδεσαν οι κυβερνήσεις του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Η Εθνική Αξιοπρέπεια και η Ελευθερία των Ελλήνων, δεν είναι στοιχεία προς διαπραγμάτευση στις αυλές των ξένων. Αυτό πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό προελαύνει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/einai-sa-na-eimaste-jana-sto-2010-omologei-kubernhtikos-ajiwmatouchos-katw#ixzz2l6vSA8oe

Comments Off on «Σα να είμαστε ξανά στο 2010», ομολογεί κυβερνητικός αξιωματούχος – Κάτω η χούντα του Μνημονίου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.