Σενάρια επιστημονικής φαντασίας “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” του… τρικομματικού σκηνοθέτη (Στίβεν) Μπόμπολα

bobolas

 

Η «δημ(ι)οσιογράφος Μαρία Ψαρά,  της γνωστής ρυπαρροφυλλάδας «ΕΘΝΟΣ» του «εθνικού μας μεγαλοεργολάβου », προφανώς κατόπιν εντολής του αφεντικού της, ξαναψαρεύει σε θολά νερά. Η εντολή του αφεντικού, αν και σε απόλυτη σύγχυση, δεν αφήνει περιθώρια: ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Έτσι, κάθε αλητάκος με βίαιη συμπεριφορά, ονομάζεται «Χρυσαυγίτης». Γιατί το όνομα πουλάει φύλλα.Βέβαια η ίδια «επαγγελματίας», που γράφει προφανώς καθ’ υπαγόρευση, στο ίδιο ακριβώς φύλλο, στην πίσω σελίδα, γράφει και πως ο Γ. Γερμενής  χτύπησε 12χρονη κοπέλα στο δημοτικό βρεφοκομείο, κάτι που διαψεύστηκε πανηγυρικά λίγα λεπτά μετά την κατάθεση των αστυνομικών – συνοδών του λαθροδήμαρχου Καμίνη. Οι άνθρωποι είπαν πως η κοπέλα χτυπήθηκε από τους ίδιους, από τις άγαρμπες κινήσεις τους και ΟΧΙ από τον Γ. Γερμενή. Αλλά η αλήθεια για την εφημερίδα, είναι έννοια ανύπαρκτη.

Αφού το σύστημα του Μπομπολιστάν και των διεφθαρμένων παραφερναλίων «χτυπήθηκε αλύπητα» από τις εικόνες με τις χιλιάδες του κόσμου στην διανομή τροφίμων της Μεγάλης Πέμπτης, μια διανομή που προσπάθησαν να σταματήσουν με κάθε τρόπο, τώρα βγάζει εφεδρείες. Έτσι αναπαράγουν το ψέμα ότι ο δράστης της δολοφονίας της 23χρονης στην Νέα Μάκρη είναι… Χρυσαυγίτης!!! Θλίψη και οργή καταλαμβάνει κάθε υγιή σκεπτόμενο Έλληνα, όταν σκεφτεί πως ακόμη και η απώλεια ενός αθώου κοριτσιού, μπορεί να είναι “πεδίο δόξης λαμπρό” για κάθε Ψαρά και κάθε Μπόμπολα. Κανένα φρένο στα αρρωστημένα τους ψέμματα.

Μια του κλέφτη όμως, δυο του ψεύτη, φτάνει!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο μέσο υπεράσπισης των δικαιωμάτων της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/senaria-episthmonikhs-fantasias-to-ethnos-tou…-trikommatikou-skhnotheth-s#.UYVhVbWePRM#ixzz2SM0evC8b

Comments Off on Σενάρια επιστημονικής φαντασίας “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” του… τρικομματικού σκηνοθέτη (Στίβεν) Μπόμπολα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.